Alle gode gange fire

KS Gruppen er kåret som succesvirksomhed for 4. år i træk

Det er med stor glæde, at vi igen i år kan annoncere, at KS Gruppen A/S er kåret som succesvirksomhed - endda som bare 1 ud af 2 virksomheder i regionen for 4. år i streg.

Erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 uddeles af Spar Nord og BDO til top 200 virksomheder i hver af landets 5 regioner baseret på antal medarbejdere og de tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet. Det er altså de virksomheder, som er med til at skabe vækst i erhvervslivet - og KS Gruppen er igen i år en del af disse.

Vi er både stolte og taknemmelige for igen at modtage prisen. Der skal lyde et stort tak til alle vores medarbejdere, som yder en stor indsats for at holde hjulene igang hver dag. Derudover en stor tak til John Refsgaard fra Spar Nord og BDO for kåringen og den flotte pris.

”Jeg er mega stolt, og det glæder mig rigtigt meget at modtage prisen igen i år”, fortæller KS Gruppens direktør Claus Svensk Jessen

Succesvirksomhederne skal opfylde en række kriterier for at komme i betragtning til prisen, herunder resultat før skat, egenkapital og soliditet.

For at modtage prisen skal virksomheden som minimum kunne præsentere:

  • Vækst i deres resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Kilde: succesvirksomhed.dk

Tilbage til oversigten