Antibakterielle håndtag til din sækkevogn

Tyske Expresso har udviklet nogle geniale antibakterielle sikkerhedshåndtag til sækkevogne. Håndtagene er fremstillet i et antibakterielt plastmateriale, der øjeblikkeligt og permanent hæmmer væksten af bakterier og svampe.

I denne tid, hvor der er så meget fokus på god hygiejne og smitterisiko og hvor håndsprit er blevet en normal ting i vores hverdag og alle fælles kontaktpunkter rengøres ofte. En sækkevogn er i mange virksomheder et fælles arbejdsredskab, som anvendes mange gange i løbet af en dag. Og det er ikke altid sikkert man lige får sprittet håndtagene eller hænderne af, inden man i al hast griber sækkevognen.

Derfor er det genialt med antibakterielle sikkerhedshåndtag til Expresso sækkevogne. Plastmaterialet de er fremstillet af, er antibakterielt, da det indeholder sølv-ioner. Sølv-ioner er uskadelige for mennesker, men dræbende for bakterier. Den høje effektivitet er blevet bekræftet i uafhængige laboratorie- og i praktiske tests. Håndtagene er vedligeholdelsesfrie og designet til langvarig brug.

Hvis du bestiller en ny Expresso sækkevogn med sikkerhedshåndtag, kan du bestille den med de nye antibakterielle håndtag. Men du kan også købe håndtagene løse, og selv udskifte dem på din egen sækkevogn.

Tilbage til oversigten