Glædelig (h)jul

Selvom vi har hjul hele året, så vil vi hermed gerne sende vores bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår til alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Året som snart er gået, har jo på alle måder været et MEGET anderledes år med hidtil usete udfordringer på både det forretningsmæssige som på de personlige plan for hele vores organisation og vi forudser, at vi nok skal et godt stykke ind i det nye år, før vi  kommer til at se bare lidt af den hverdag, som vi kender.

Når det så være sagt, så er det lykkedes os at undgå en nedgang i vores aktiviteter og projekter pga virussen, tværtimod er det faktisk lykkedes både os og vores medejere Blickle Räder & Rollen GmbH u. Co. KG at fastholde vores høje aktivitets niveau igennem hele perioden.

Vi har i løbet af det sidste år arbejdet fokuseret på at kunne tilbyde nye løsninger med nye optimerede hjul med reduceret igangsætnings- og rullemodstand, samt introduktion af vores nye unikke løftebordsvogn Xetto. Det er produkter og løsninger, som alle er med til at forbedre det fysiske arbejdsmiljø hos vores kunder. 

Vi har ligeledes introduceret en brugervenlig løsning, som gør det muligt at lease eller leje flere af vores produkter fra bla. NH handling A/S og Expresso, samt selvfølgelig Xetto løftebordsvognen. Også det er løsninger, som i den sidste ende kan hjælpe med at optimere det daglige arbejde og det interne arbejdsmiljø.

Vi er derfor meget glade for og stolte over at vi, som det ser ud her en uge før vi lukker ned for at gå på juleferie, afslutter udfordringsåret 2020 med en fremgang på alle parametre i forhold til det forudgående år.

Der skal derfor lyde en stor tak til alle kunder og samarbejdspartnere for at være med til at holde aktivitetsniveauet højt og ønsker alle en velfortjent glædelig (h)jul og et godt nytår.

Vi er klar igen mandag den 4. januar 2021 med batterierne opladet.

Tilbage til oversigten