KS Gruppen er en god arbejdsplads

KS Gruppen er et "Great Place to Work" 

Vi kan med den største glæde annoncere, at KS Gruppen er blevet certificeret af Great Place to Work ® og anerkendt som "En god arbejdsplads". Endda med en tilfredshedsscore på 90%.

Og hvad betyder det så?

Jo det betyder i sin enkelthed, at KS Gruppen danner ramme for en god kultur på arbejdspladsen - og dét er vi stolte af!

KS Gruppen udførte tilbage i april en medarbejderundersøgelse, som til stor glæde har resulteret i vores nye GPTW-certificering. Vi er rigtig stolte af at fremlægge resultaterne deraf:

- 90 % af medarbejderne føler, at deres arbejde giver mening – det er ikke ”bare et arbejde”.

- 100% af medarbejderne oplever, at når det går godt på arbejdspladsen, smitter det af på medarbejderne.

- 95% af medarbejderne oplever, at de udviser omsorg for hinanden.

- 90% af medarbejderne svarer, at de er stolte af det resultat, de opnår på arbejdspladsen.

- 100% af medarbejderne giver udtryk for, de tror, at ledelsen kun som allersidste udvej afskediger medarbejdere.

Onsdag d. 8 juni samlede vi alle vores glade kollegaer til en fortjent fællesskål for at fejre vores nye titel. Her præsenterede vi de konkrete resultater af medarbejderundersøgelsen og fik klarlagt de områder, hvor vi kan forbedre os, så vi fortsat kan forblive en god (og blive en endnu bedre) arbejdsplads.

Vi vil fortsat have fokus på at forbedre vores arbejdskultur som en selvfølge i vores hverdag og gøre os umage for at opretholde KS Gruppens nye titel som "en god arbejdsplads."

Læs mere om vores certificering her.

 #GPTWCertified #companyculturematters #GPTWcertificeret #greatplacetowork

Tilbage til oversigten
Skrevet 08.06.22
Vi vidste jo egentlig godt, at KS Gruppen er et godt sted at arbejde, men vi er rigtig stolte af, at vi allerede i første omgang opnåede at blive certificeret. Vi har identificeret nogle fokusområder, hvor vi vil forbedre os. Det er en spændende proces, og vi glæder os til at fastholde certificeringen og blive endnu bedre.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op
Tilbage til oversigten