Fokus på affaldssortering

Der er kommet meget mere fokus på affaldssortering og hvordan vi håndterer vores affald. Virksomheder bliver i højere grad underlagt bestemte krav til affaldssortering. Men hvordan lever man så lettest op til disse krav?

Det gør man ved at anskaffe forskellige affaldscontainere til de forskellige formål. Det kan være en container til pap og papir, en til glas og en til metal. På den måde gør du det lettere for dine ansatte og skaber det nødvendige overblik ift. at sortere rigtigt. Du kan også købe labels til at sætte på affaldsbeholderne, så det er visuelt nemt at se hvilket affald der skal hvorhen.

Miljøvenlig affaldshåndtering

Miljøvenlige affaldscontainere fremstillet i kraftigt polyethylen (HDPE) og er 100% genanvendelig. Containerne har glatte rengøringsvenlige overflader for let vedligeholdelse. Efterlever EN-840-1,-5,-6.

Affaldscontainerne er slagfaste og UV-bestandige, og modstår ikke-ætsende kemisk og biologisk påvirkning.

Læs mere
Når det kommer til affaldssortering tilbyder vi et udvalg af miljøvenlige affaldscontainere.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Tilpas din affaldscontainer til formålet

For at gøre affaldssorteringen så let som mulig, kan du tilpasse jeres containere efter jeres behov. De 4 hjulede affaldscontainere fås fx med papir- eller papindkast. I kan også få forskellige indkastmuligheder til bl.a. flasker, glas, metal mm. Med disse løsninger behøver i ikke at løfte låget hver gang, men blot smide affaldet i indkastet.

Til både de 2- og 4-hjulede affaldsbeholdere kan også fås en lågåbner, som er en pedal man træder på for at låget åbner. 

For en mere ergonomisk håndtering af de 2-hjulede affaldsbeholdere, kan monteres 2 bøjlehåndtag. Håndtagene er fremstillet efter arbejdsdirektoratets anvisninger, og er udviklet så håndteringen foregår med mindst mulig ergonomisk belastning. 

Containerne kan også fås med diverse låse og låsebeslag, så det kun er bestemte personer der kan åbne containerne.

Kontakt os for rådgivning