Affaldsvogne til industrien

Affaldsvogne til nem håndtering af affald på lageret eller i produktionen. Affaldsvogne i gullakeret plademetal med eller uden løfteøjer. Leveres enten med luftgummihjul Ø260 mm eller massivgummihjul Æ200 mm. Fås i 3 størrelser; 200, 300 eller 400 liter. Disse vogne kaldes også fodervogne.

Vi har også affaldsvogne i 400 liters kapacitet, med 4 påsvejsede løfteøjer. Fås i rødlakeret eller galvaniseret udførsel. Udstyret med 3 hjul; 2 stk. Ø400 mm hjul og 1 stk. Ø200 mm hjul med bremse. Fås med enten luftgummihjul eller punkterfrie hjul.

Læs mere
Når vi snakker affaldshåndtering kan vi tilbyde vippecontainere, rullebure, affaldsvogne, affaldsstativer og affaldscontainere.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Havevogne til sække

Praktiske havevogne til 125 liters affaldssække. Fås med eller uden låg. Den kraftige havevogn tåler en belastning på 150 kg og er udstyret med luftgummihjul Ø260 mm. Den lidt lettere havevogn tåler en belastning på 50 kg, og er udstyret med massivgummihjul Ø150 mm på plastfælg. Begge typer er pulverlakeret.

Fodervogne

Har du et landbrug eller en hestestald, så er en fodervogn et uundværligt arbejdsredskab for dig. Med en fodervogn kan du let transportere foderet rundt til dyrene. Og alt efter hvor mange dyr du har, fås fodervognene i 3 forskellige størrelser; 200, 300 eller 400 liter. Fodervognene kan også anvendes til transport af fx hø, halm eller affald.

Vognene er som standard udstyret med 4 hjul, men kan monteres med 3 hjul hvis det ønskes. Ligeledes kan du vælge om din fodervogn skal have luftgummihjul Ø260 mm eller massivgummihjul Ø200 mm. Sidst men ikke mindst fås fodervognene både med eller uden hejsebeslag. Beslagene er CE-mærkede. Belastningen på fodervognene er 400 kg.

Fejevogne

Praktiske fejevogne med holder til affaldssæk, samt redskabsholder til fx kost og skovl. Fejevognene er velegnede til dig der er pedel eller vedligeholdelsesmand, og skal holde et område pænt og nydeligt. Vi har 2 forskellige modeller af fejevogne – se billederne ovenfor.

Kontakt os for rådgivning