Aflastningsmåtter skaber trivsel

Rigtig mange danskere står op og arbejder i mange timer om dagen. Og rigtig mange står på et hårdt underlag, fx. betongulv eller klinker. Men vidste du godt, at det er ekstremt hårdt for kroppen - særligt for led og muskler - og faktisk kan koste en del sygedage?

Hvis du har et stående arbejde og nikker genkendende til trætte ben og fødder samt en øm lænd, så har vi løsningen til dig. Med en blød aflastningsmåtte aflaster du muskler og led, vægten bliver jævnt fordelt og blodcirkulationen øget. Det resulterer i at du kan holde til at stå op i længere tid uden at blive træt og øm.

Læs mere
Med en ergonomisk aflastnings-måtte kan du holde til at stå op og arbejde i længere tid, uden at blive træt og øm i krop og ben
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Forebyg arbejdsskader med stødabsorberende måtter

Mange fysioterapeuter anbefaler, at man anvender en stødabsorberende måtte ved stående arbejde. Særligt hvis man har et job der gør, at man har længerevarende ensformige arbejdsstillinger, hvor man ikke kan bevæge sig så meget. Det skyldes, at det stødabsorberende materiale aflaster og forebygger skader på både fødder, knæ, hofter og ryg.

Aflastningsmåtter til ethvert miljø

Vi har et bredt udvalg af aflastningsmåtter med kvaliteter der passer til de forskellige arbejdsmiljøer der findes. Vi har måtter til kontormiljøer og receptioner, produktionslinjer og pakkeborde, værksteder, trykkerier og laboratorier mm. Hvis ikke du finder en måtte der passer til dit miljø, kan du prøve at kigge under vores arbejdsmåtter til industri eller ståmåtter til kontor.

Fælles for alle måtterne er, at de absorberer stød og aflaster led og muskler og dermed er med til at forbedre ergonomien ved det stående arbejde. Måtterne kan rengøres ved at fejes, støvsuges eller tørres af med et mildt rengøringsmiddel. For at se flere specifikationer, så tag et kig i kataloget øverst og find den eller de måtter du har kig på. Her kan du se materiale, tykkelse, størrelser og hvilke miljøer de forskellige måtter anbefales til.

Foruden Mattings brede sortiment af aflastningsmåtter, forhandler vi ligeledes ergonomiske aflastningmåtter til både industri og kontor fra producenten Werkstep - se mere her (engelsk) >>

Aflastningsmåtter skaber et bedre arbejdsmiljø

Udover at måtterne aflaster kroppens led og muskler samt skaber øget blodcirkulationen, tager de også kulden fra det kolde underlag. Ydermere er aflastningsmåtterne skridsikre og med affasede kanter, hvilket mindsker risikoen for at skride eller snuble. Og det gør det nemmere at køre henover måtterne med vogne o.lign.

Kontakt os for rådgivning