Skab trivsel med en aflastningsmåtte

Rigtig mange danskere står op og arbejder i mange timer om dagen. Og rigtig mange står på et hårdt underlag, f.eks. betongulv eller klinker. Men vidste du godt, at det er ekstremt hårdt for kroppen - særligt led og muskler - og faktisk kan koste en del sygedage?

Hvis du har et stående arbejde og nikker genkendende til trætte ben og fødder samt en øm lænd, så har vi løsningen til dig. Med en blød aflastningsmåtte aflaster du muskler og led, vægten bliver jævnt fordelt og blodcirkulationen øget. Det resulterer i at du kan holde til at stå op i længere tid uden at blive træt og øm.

Læs mere

Aflastningsmåtter til ethvert miljø

Vi har et bredt udvalg af aflastningsmåtter med kvaliteter der passer til de forskellige arbejdsmiljøer der findes. Vi har måtter til kontormiljøer og receptioner, produktionslinjer og pakkeborde, værksteder, trykkerier og laboratorier mm. Hvis ikke du finder en måtte der passer til dit miljø, kan du prøve at kigge under vores arbejdsmåtter til industri eller ståmåtter til kontor.

Fælles for alle måtterne er, at de aflaster led og muskkler og dermed er med til at forbedre ergonomien ved det stående arbejde. Måtterne kan rengøres ved at fejes, støvsuges eller tørres af med et mildt rengøringsmiddel. For at se flere specifikationer, så tag et kig i kataloget øverst og find den eller de måtter du har kig på. Her kan du se materiale, tykkelse, størrelser og hvilke miljøer de forskellige måtter anbefales til.

 

Kontakt os for rådgivning