At investere i arbejdsmåtter er at investere i sundhed

Det er hårdt for kroppen at stå op i mange timer, særligt hvis det er på et hårdt underlag. Et hårdt betongulv - hvor der absolut ingen affjedring er i - belaster kroppens led og muskler mere end man lige aner. Oplever du at du er meget træt og øm i fødder, ben og lænd, så kan det meget vel være derfor.

Men løsningen er slet ikke så dyr. Med aflastende arbejdsmåtter og industrimåtter, får du et blødt og affjedrende underlag at stå på. Det er med til at aflaste led og muskler, samtidig med at blodcirkulationen øges. Alt sammen noget der er med til at kroppen kan holde til at stå op i længere tid, uden at blive både træt og øm.

Læs mere
Med en ergonomisk aflastnings-måtte kan du holde til at stå op og arbejde i længere tid, uden at blive træt og øm i krop og ben
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Industrimåtter til selv de sværeste miljøer

Arbejder du i industrien, hvor kemikalier, skærevæsker, skarpe og glødende metalstumper er en del af din hverdag? Frygt ej, vi har også en arbejdspladsmåtte der tåler dit miljø. Yoga Tex og Yoga Flex Industri tåler glødende og skarpe metalspåner samt skærevæsker. Comfort Flow, Yoga Solid Ekstra, Yoga Tuff Ekstra og Yoga Tailor Nitril tåler spild af olier, skærevæsker og kemikalier. 

Se alle måtternes specifikationer i kataloget. Her kan du også se hvilke størrelser og farver de forskellige måtter kan fås i.

Foruden Mattings brede sortiment af arbejdsmåtter, forhandler vi ligeledes ergonomiske arbejdsmåtter til både industri og kontor fra producenten Werkstep - se mere her (engelsk) >>

Vi rådgiver dig hele vejen

Hvis du er i tvivl om, hvilken type måtte du skal vælge til dit arbejdsmiljø, så kommer vi gerne forbi og rådgiver dig. Vi tager også gerne mål, så vi ved, at du får en måtte i præcis den størrelse du har behov for. Vi kan også fremvise måtteprøver af de forskellige typer, så du kan se og føle kvaliteten.

 

Kontakt os for rådgivning