Den rette arbejdsstol kan betale sig selv

Du sidder mange timer om ugen på din arbejdsstol. Måske mere end en tredjedel af dine vågne timer i hverdagene. Hvis ergonomien ikke er perfekt, kan du let mærke det. En god arbejdsstol betaler sig selv, da den nedbringer udgifterne til tabt arbejdstid. En enkelt sygedag koster samlet mere end en god ergonomisk stol.

Bredt udvalg fra Werksitz

Vi har et bredt udvalg af arbejdsstole fra tyske Werksitz, hvor ergonomien kan tilpasses den enkeltes behov. Vi hjælper dig gerne med at finde en arbejdsstolstol, der har den helt rette ergonomi til dig. En stol, der passer perfekt ind i det ønskede arbejdsmiljø. En stol, du bliver glad for mange år frem.  

Læs mere

Din personlige arbejdsstol

Werksitz’ stole kan personliggøres, da både armlæn, ryglæn, sæder, fodstøtter, nakkestøtter og højden på stolen kan udvælges individuelt. Der er ligeledes forskellige størrelser på både sæder og ryglæn, og de fås i mange forskellige farver og materialer.

Betjeningsgrebene gør det enkelt at skifte ergonomi dagen igennem. Eksempelvis kan sædet tiltes, så siddestillingen justeres, ligesom hældningen på ryglænet også let kan ændres. Det gør din siddestilling langt mere dynamisk, og hvis du udnytter stolens muligheder, kan du ligefrem styrke ryggen, mens du sidder ned.

Stolene kan enten leveres med gasfjeder eller manuel højdeindstilling.

Arbejdsstole af gedigne materialer  

De fleste stole fra Werksitz er udført i aluminium og kromstål. Dog fås også en rustfri version til våde miljøer, hvor søjlen er udført i rustfrit stål.

Stolenes ydre materialer er mangeartede. De fås både med træ, stof, imiteret læder og PUR (polyerutan). Der findes også en ESD-udgave (der forhindrer statisk elektricitet) i de forskellige materialer, dog primært i sort. 

Stolene fås naturligvis i flere forskellige farver. Fra orange og rød over mørkeblå og mintgrøn til de mere diskrete hvide, grå og sorte nuancer.

Stole på forskellige fødder

Skal stolen stå statisk, eller har du brug for at bevæge dig rundt, mens du sidder på den? Werksitz’ stole fås både på hjul, glidesko eller trompetfod. Hjulene fås med belastningsbremse, så stolen står helt stille, når du sætter dig på den. Trompetfoden er forbeholdt ståstolene, mens glidesko er et fint valg til en arbejdsstol, der kun skal trækkes lidt rundt – eller hvor det ligefrem er vigtigt, at stolen ikke rykker sig. Det er en klar fordel, hvis du laver arbejde, der stiller store krav til finmotorikken.

Stole til alle miljøer

Flere af Werksitz’ arbejdsstole tåler rengøring med skrappe midler. Flere af modellerne er modstandsdygtige overfor syre og opløsningsmidler, ligesom enkelte modeller kan klare at blive rengjort i kogende vand. Werksitz laver også en rustfri stol, der i HPU-version kan klare højtryksrensning.

Kontakt os for rådgivning