Den rette arbejdsstol kan betale sig selv

Du sidder mange timer om ugen på din arbejdsstol. Måske mere end en tredjedel af dine vågne timer i hverdagene. Hvis ergonomien ikke er perfekt, kan du let mærke det. En god arbejdsstol betaler sig selv, da den nedbringer udgifterne til tabt arbejdsfortjeneste. En enkelt sygedag koster samlet set mere end en god ergonomisk stol.

Bredt udvalg af arbejdsstole

Vi har et bredt udvalg af arbejdsstole fra tyske Werksitz, der står for høj kvalitet og leverer stole til alle arbejdsmiljøer. Stolene har mange indstillingsmuligheder, som sikre at ergonomien kan tilpasses den enkeltes behov. Vi hjælper dig gerne med at finde en arbejdsstol, der lever op til dine behov og passer ind i det ønskede arbejdsmiljø.

Læs mere
En enkelt sygedag koster samlet set mere end en god ergonomisk arbejdsstol.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Personliggør din arbejdsstol

Arbejdsstolene fra Werksitz kan tilpasses 100% til dine behov, da de er modulopbyggede. Alle komponenter er skruet fast og fastgjort på stolen, hvilket betyder, at alle elementer er lette at udskifte eller bygge på hen ad vejen.

Du kan vælge en standard løsning og evt. bygge videre på, eller du kan vælge at bygge din egen stol fra bunden. Stolene fås i forskellige højder, alt efter hvilket behov du har. Både sæder og ryglæn fås i forskellige størrelser og udformninger, så du kan vælge dét der er mest optimalt for dig. Ved valg af et højt ryglæn, kan der også tilkøbes en nakkestøtte. Derudover kan du udstyre din arbejdsstol med forskellige typer af armlæn. Se de forskellige tilvalg her.

Hvad angår basen, så er der også her et hav af muligheder. Du kan vælge imellem trompetfod, glidefødder, hjul eller hjul med belastningsbremse. Baserne fås i aluminium eller sort. Trompetfødderne fås i 2 størrelser; Ø420 og Ø550 mm. Se de forskellige baser her.

For at stolene skal passe ind i jeres miljø, fås de i mange forskellige farver og materialer. Stolene fås i PU-skum, kunstlæder, stof eller træ. Alt efter materialevalg kan du vælge imellem 3-19 farver. Se farveudvalget på de forskellige materialer i kataloget her.

Dynamisk arbejdsstilling

Betjeningsgrebene på arbejdsstolene gør det enkelt at skifte arbejdsstilling dagen igennem. Eksempelvis kan sædet tiltes, så siddestillingen justeres, ligesom hældningen på ryglænet også let kan ændres. Det gør din siddestilling langt mere dynamisk, og hvis du udnytter stolens muligheder, kan du ligefrem styrke ryggen, mens du sidder ned.

Industristole til produktionen

Industristole anvendes, som navnet angiver, i industrien. Stolene er fremstillet i gedigne materialer der kan holde til industriens mange miljøer. Industristolene tåler rengøring, og flere af stolene tåler også rengøring med skrappe rengøringsmidler.

Alt efter om du sidder ved en maskine eller en produktionslinje, fås industristolene i forskellige højder. Og som nævnt tidligere, kan der tilkøbes både fodring og armlæn, så stolen matcher dine kriterier.

Arbejdsstole i ESD

Arbejder du med elektronik eller andre steder hvor statisk elektricitet er et no go? Så har vi også et lille udvalg af arbejdsstole i ESD-udførsel. Stolene lever op til EN 61340-5-1 standarden. Se vores ESD udvalg her. Da stolene er udført i elektrisk ledende materiale, fås de kun i sort. Hvis du derimod vælger arbejdsstole i stof, så kan du vælge i mellem 4 farver i ESD-udførslen; sort, antracitgrå, marineblå og vinrød.

Arbejdsstole til vådrum

Hvis du arbejder i vådrum eller ved maskiner der sprøjter med vand, så er en rustfri arbejdsstol det rette valg for dig. De rustfrie arbejdsstole fås også med en special HPU overflade til miljøer med høje hygiejnekrav. Med en HPU coating er stolene vandafvisende, resistente overfor syre og opløsningsmidler og så tåler de kortvarig udsættelse for kogende vand. Se udvalget af rustfrie arbejdsstole i kataloget her.

Laboratoriestole

Stole til laboratorier skal leve op til høje hygiejniske standarder, og derfor har Werksitz en serie af laboratoriestole der er GMP-certificerede (Good Manufacturing Practice). Flere af laboratoriestolene tåler vask og diverse rengøringsmidler. Laboratoriestole med kunstlæder er DIN 53160 certificeret, og er resistent overfor desinfektionsmidler, blod, urin, spyt og sved. Flere af stolene er velegnede til anvendelse i S-klassificerede laboratorier. Læs mere om laboratoriestolene i kataloget her.

Kontakt os for rådgivning