En ordentlig behandlerstol betaler sig

Som behandler er det vigtigt at gøre det komfortabelt for klienterne, så de får en god oplevelse. Men det er mindst ligeså vigtigt at du sidder godt! Du sidder trods alt på din stol rigtig mange timer hver dag, og sidder du ikke godt, går det ud over din krop, og kan i sidste ende koste en sygemelding. Med en ergonomisk behandlerstol, der er tilpasset dine arbejdsforhold, skåner du ryg, nakke og skuldre. Dermed holder du til at sidde længere tid, uden at overanstrenge muskler og led.

Behandlerstole anvendes i mange forskellige brancher, bl.a. hos frisører, kosmetologer, læger, tandlæger, massører og mange flere. De forskellige miljøer sætter forskellige krav til stolene. Det kan fx være at dit job kræver stor bevægefrihed, hvorfor et ryglæn kan være i vejen. Arbejder du som læge, kan det være et krav at stolen er rustfri, ift. rengøring og hygiejne. Vi klarer alle udfordringer.

Læs mere
En enkelt sygedag koster samlet set mere end en god ergonomisk arbejdsstol.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Kvalitets klinikstole der tåler daglig brug

Vores klinikstole kommer fra det tyske Werksitz, der er synonym med kvalitet. For dig betyder det, at stolene er i højeste kvalitet og tåler hverdagens brug i mange år. Sæder og ryglæn er enten fremstillet i blødt PU-skum eller kunstlæder. Begge materialer er meget rengøringsvenlige, og nemme at vedligeholde.

Alle Werksitz klinikstole opfylder de strenge DIN 68 877 arbejdsmiljø- og sikkerhedsstandarder. Derudover er stolene fremstillet i henhold til DIN ISO 9001 kvalitetsledelsessystem.

Vælg den rette behandlerstol

Det er meget vigtigt at vælge den rette stol, da det trods alt er din arbejdsplads mange timer hver dag. Behandlerstolene fås i forskellige højder, alt efter hvad det er du arbejder med.

Derudover er sædets udformning af stor betydning for din siddekomfort. Med en sadelstol, er det lårene du bruger til at styre stolen med, hvilket giver bevægefrihed til overkroppen. Sædets facon giver dig en ergonomisk og oprejst siddestilling. Har du brug for lidt støtte til ryggen, kan der tilkøbes et lille ergonomisk ryglæn.

Behandlerstole med et blødt rundt taburetsæde, tillader dig at kunne sidde med benene i mange forskellige stillinger, samt du frit kan bevæge dig rundt. Stolene er nemme at komme op fra og sætte sig på. Har du brug for lidt støtte til ryggen, fås behandlerstolen med ryglæn.

 

Kontakt os for rådgivning