Transporter tunge ting let med en budcykel

Rækker transportbehovet ikke til en varevogn? Har du behov for at transportere tunge ting fra A-B? En bil er dyr i drift, pladskrævende og i byen kommer man ofte hurtigere frem på cykel. Med en budcykel får du løst transportopgaven enkelt og let!

En budcykel løfter transportopgaven hos både virksomheder i industrien og på lageret, ligesom den ganske enkelt kan anvendes som gadecykel for at understrege din helt egen stil. Køber du en budcykel hos os, får du en kvalitets transportcykel i kraftig stålrørskonstruktion af mærket Monark.

Læs mere
Skal du hurtigt fra A til B? Så har vi transport løbehjul og budcykler. Anvendes bl.a. på lagre, hospitaler, i produktionshaller og lufthavne.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Let og miljøvenlig transportcykel

En budcykel med lad, også kendte som en transportcykel, er kendetegnet ved, at have både bagagebærer og frontlad. Den klassiske budcykel med lad er særligt populær i de større byer, på grund af den brede anvendelighed.

En transportcykel er robust og tåler mere vægt end almindelige cykler. Transporten gøres særlig let i kombination med en kasse eller en kurv. Vores budcykel med lad leveres desuden også i en neongul lakering således den ikke lige bliver overset!

Klassisk og stilsikker transport med en Short John

Danskere elsker at cykle og siden 1911 har vi fyldt vores land med cykler og cykelstier. Med en Short John budcykel kommer du stilsikkert frem til dit bestemmelsessted med dit gods og sender samtidigt et signal om miljøbevidsthed og respekt for traditioner, design og kvalitet.

Vores budcykel ”Short John original” er en klassisk transportcykel med frontlad, bagagebærer og integreret støttefod og pynter med sit klassiske design på enhver opgave. Cyklen leveres sortlakeret og fås med eller uden gear.

Kontakt os for rådgivning