Innovativ og ergonomisk løftebordsvogn

Vi præsenterer den prisvindende innovative løftebordsvogn, der sikrer dig en ergonomisk arbejdsgang ved transport af tungt gods.

Det unikke ved Xettos elektrohydrauliske løftebordsvogn er, at du kan tage løftebordsvognen med i varebilen! Du kan ene mand laste den, få den ind og ud af varebilen og transportere godset sikkert, helt uden at udsætte dig selv for unødig belastning og tunge løft. Vognens unikke design består af en bund­ramme, en sakselift og en bordplade med teleskop­udtræk, der bl.a. gør det muligt at flytte vognen ind og ud af bilen.

Læs mere
Vi har alt indenfor løftemateriel; palleløftere, sakseløftere, el stablere, miniløftere, løfteborde og -vogne. Vi finder en løsning der matcher dine kriterier.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Én mand kan klare to mands job

Med et mobilt løftebord kan én mand klare to mands job, og det er dermed en ressource- og tidsbesparende investering, der gør dig og dine medarbejdere mere selvstændige og fleksible. Derudover er det bedre for arbejdsmiljøet, da du slipper for selv at foretage tunge løft, der kan forårsage arbejdsskader.

Lidt mere praktisk om selve løftebordsvognen

Vognen måler (LxBxH) 1372 x 825 x 972 mm. Lastefladen måler (LxB) 1175 x 800 mm. Selve Xetto løftebordsvognen vejer 95 kg. Håndtags-bøjlen afmonteres let vha. 2 skruer. Der er også betjeningsknapper på håndtaget på selve vognen. Løftetiden er ca. 20 sekunder.

Der medfølger en ekstern 230V batterioplader med LED indikator. Batterier er et Li-Ion Akku, 14,4 V / 6 Ah.

På én opladning kan det mobile løftebord køre en hel dag, dvs. ca. 25 løft/sænk med max. belastning på 250 kg eller klare 15 komplette arbejdsgange med fuld belastning, dvs 15 af- og pålæsninger af bil. 

Har du allerede investeret i Xetto løftebordsvogn og vil du gerne sikre dig du får det optimale ud af vognens innovative design og anvendelsesmuligheder? Hent den danske brugsanvisning lige her >>

Tilbehør til Xetto løftebordsvogn

For at sikre dig, at du ikke pludselig løber tør for batteri, kan du tilkøbe et ekstra batteri, som kan skiftes på få sekunder, samt en 12V lader til bilen. Der kan også tilkøbes en ekstra 230V lader.

Ekstra batteri, varenr. 0202288
230V lader, varenr. 0202286
12V lader til bil, varenr. 0202287

Til sikring af godset fås 3 meter surringsremme med automatisk oprulning. Fås enten med ariline fittings i begge ender, til montering direkte på løftebordsvognen, eller med airline-fittings i den ene ende og karabinkrog i den anden ende til fastmontering i varebilens gulv. Sammen med surringsremmen kan anvendes kantbeskyttere, for at forhindre beskidigelse af kanterne på godset, samt reducere belastningen på surringsremmen ved ensartet fordeling af trækkræfterne.

Surringsrem m. airline-fittings, varenr. 0202281
Surringsrem m. airline-fittings og krog, varenr. 0202282
Kantbeskyttere, varenr. 0202285

Til godssikring fås også enten lastnet eller presenning med airline-fittings. Lastnettet måler 1000x1400 mm og har en maskestørrelse på 45 mm. Presenningen er vandtæt og rivefast og udstyret med nylon-forstærkede dobbelt-kanter. Den måler 1000x1400 mm og har en tykkelse på 180 g/m2.

Til af- og pålæsning af gods på hjul eller til anvendelse sammen med sækkevogn, fås en praktisk rampe. Rampen er med airline-fittings, og kan monteres på 3 af siderne. Udstyret med et praktisk bærehåndtag, så den er let at have med. Måler 1189 x 841 x 122 mm.

Sidst men ikke mindst fås en støttefod, der forhindre vognen i at tippe, og gør det muligt at arbejde og laste vognen i en højde på op til 107 cm. Let at af- og påmontere. 

Kontakt os for rådgivning