Elektriske trækvogne til at tage det tunge læs

Kender du til det hårde slid og slæb med at skubbe rundt på tunge vogne? Frygter du at overbelaste kroppen og få en arbejdsskade grundet slid og slæb? Så har vi den perfekte løsning til dig!

El-trækkere er udviklet til ergonomisk håndtering og transport af emner på hjul, om det er mindre lagervogne, store platformsvogne eller rullecontainere. El-trækkerne har fleksible monteringsmuligheder, der kan tilpasses de vogne de skal trække. Dermed slipper du for slid og slæb, og kan nøjes med at trykke på en knap, og så klarer den elektriske trækvogn resten for dig.

Læs mere
Træk og skub af kørende materiel kan medføre skader i knæ, ryg og skuldre, da håndtering og manøvrering giver stor kraftpåvirkning på kroppen. Ergonomiske vogne kan afhjælpe lasten.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Zallys elektriske trækvogne

Zallys har et stort sortiment af elektriske trækkere, specialudviklede til håndtering og transport af emner på helt op til 15 tons. Alle Zallys trækvogne er i højeste kvalitet og fremstillet i EU og der findes et stort udvalg af ekstra tilbehør, som gør trækkerne ekstremt fleksible og anvendelige til mere eller mindre alle transportopgaver.

Programmet omfatter bl.a. ergonomiske, lette, kompakte og manøvredygtige elektriske trækvogne, som er nemme at tage med på lastbiler og i varevogne til håndtering af rullende materiel. De er ideelle til brug i supermarkeder og vaskerier, samt på hospitaler og hoteller og på lagre og i industrien til håndtering af bl.a. rullebure og transportcontainere.

Zallys M1 har to hastigheder, elektrisk bremse, samt let udskiftelig batteripakke. Kan trække op til 800 kg på fladt underlag og op til 1 ton ved montering af ekstra ballast.

Zallys M12 har en kraftigere motor og kan trække op til 1.500 kg på fladt underlag med montering af ekstra ballast. Endvidere kan den leveres med forskellige batteripakker med 30Ah og 45Ah AGM eller 40Ah Lithium, som sikrer lang brugstid.

Kontakt os for rådgivning