Blickle WAVE kunststofhjul

Blickle WAVE er et apperathjul i tidsløst flot design. Kunststofhjulene i Blickle WAVE serien er med termoplastisk gummibane, der giver en høj kørekomfort. Den bløde bane på shore 85A giver en støjsvag kørsel, og har en lav rulle- og svingmodstand. Derudover er hjulene afsmitningsfrie og meget skånsomme for underlaget. Man skal dog være opmærksom på, at den termoplastiske gummibane er olieholdig, og dermed kan afgive olie på trægulve, hvis de står stille! Køres der på trægulve, anbefaler vi istedet hjul med bane af termoplastisk polyurethan, også kaldet PATH.

Blickle WAVE's hjulgaffel er udført i brudsikker og forstærket polyamid 6, med indstøbt og dobbelttætnet sporkugleleje i drejekransen. Hjulene tåler temperaturer på -20°C til +60°C.

Kunststofhjul anvendes bl.a. til:

Medicinske apparater Køkkenapparater  
Transportsystemer Designmøbler  
Læs mere
Hjul i kunststofgaffel er - på grund af materialet - normalt mere korrosionsbestandig end hjul i stålgaffel.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Blickle MOVE kunststofhjul 

Med Blickle MOVE kunststofhjul får du et designhjul i stilrent design kombineret med højeste kvalitet. Det dobbelte kunststofhjul med termoplastisk polyurethanbane, giver dig en støjsvag og optimal kørekomfort.

Blickle MOVE vandt i 2014 en reddot-award for deres stilrene design.

Hjulene i MOVE-serien har en glat overfladestruktur, der gør at de er lette at rengøre og opfylder alle renheds- og hygiejnekrav. Gaflerne i forstærket polyamid beholder formen, selv i varme og fugtige omgivelser. Det gør også, at MOVE kunststofhjulene tåler vaskemaskine. 

Der er mulighed for, at få hjulene i mange forskellige farvevarianter samt i elektrisk ledende udførelse iht. DIN EN 12527.

Hjul med kunststofgaffel er på grund af materialet normalt mere korrosionsbestandig end hjul med stålgaffel og de fås ydermere med indstøbte rustfrie kuglelejer.

Kontakt os for rådgivning