Løfteborde er ideelle til industrien

Løfteborde sikrer en ergonomisk arbejdsgang, om bordet står ved en arbejdsstation eller indgår i en produktionslinje eller et andet sted. Med et saksebord undgår du tunge løft, og har derfor større chance for at undgå belastningsskader.

Vi har et bredt produktsortiment med løfteborde i mange forskellige dimensioner og løftekapaciteter. Vi er også leveringsdygtige i sakseborde med forskellige typer sakse; enkeltsakse, horisontale dobbeltsakse, vertikale dobbelt-, trippel- og quattrosakse. Så vi skal nok finde en løsning der matcher dine kravspecifikationer.

Læs mere
Vi har alt indenfor løftemateriel; palleløftere, sakseløftere, el stablere, miniløftere, løfteborde og -vogne. Vi finder en løsning der matcher dine kriterier.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Kvalitets løfteborde fra EdmoLift

EdmoLift har et meget bredt produktsortiment indenfor løfteborde, der dækker de fleste behov. Her finder du bl.a. horisontale dobbeltsakse til lang og tung last, vertikale sakse til høje løft, superlave løfteborde til rational pallehåndtering og rampeløfteborde.

EdmoLift kører med 2 produktserier

T-serien er 100% svenskproduceret og af højeste kvalitet. Saksearmene på de fleste løfteborde i T-serien er produceret af KKR-firkantprofiler, for at give den absolut bedste stabilitet sideværts. Det bedste valg til krævende opgaver.

C-serien er de prisvenlige løfteborde, der er produceret i Kina efter anvisninger, men monteret og kontrolleret på fabrikken i Sverige. Produkterne i C-serien har svenskproducerede el- og hydrauliksystemer.

Verdenspatenteret armløfter

Den verdenspatenterede armløfter er unik med både løfte- og tiltfunktion i samme enhed. Den kan tilte fra +5° til -40°. Armløfteren har verdens laveste afstand mellem gulv og platform i sænket position.

Armløfteren i U-form løfter paller og vogne direkte fra gulvet med parallelle arme. Løftere med platform, har et påboltet modhold på 230 mm, således paller, pallerammer o.lign. forbliver på platformen i tiltet position.

Armeløftere kan fås standard med løftekapaciter på 750-1500 kg. Ønskes en løfter med en løftekapacitet på over 1.500 kg foregår det på forespørgsel.

Kontakt os for rådgivning