Hydrauliske løfteborde er et godt ergonomisk arbejdsredskab

Ønsker du at skabe et bedre arbejdsmiljø samtidig med at du effektiviserer arbejdsgange og aflaster dine medarbejdere? Så er en hydraulisk løftevogn et af svarerne!

Med en løftebordsvogn sikrer du let transport af gods samt ergonomisk korrekt arbejdshøjde og løftestilling. De hydrauliske løftevogne fås i en manuel udgave der betjenes via fodpedal, og en elektrisk udgave der betjenes via fjernbetjening.

Læs mere
Vi har alt indenfor løftemateriel; palleløftere, sakseløftere, el stablere, miniløftere, løfteborde og -vogne. Vi finder en løsning der matcher dine kriterier.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Et alsidigt arbejdsredskab

Vognene kan både anvendes som arbejdsborde, som transport og til af- og pålæsning fra lagerreoler. Grundet den trinløse højdeindstilling og det at vognene fås i forskellige højder, gør løftevognen meget alsidig. 

Rustfri løftevogn til miljøer med høje hygiejnekrav

Arbejder du i fødevareindustrien eller pharmaiundustrien, og ønsker du stadig et ergonomisk hjælpemiddel i form af en løftevogn? Så frygt ej, vi har også en rustfri udgave, der lever op til hygiejnekravene. Rustfrie løftevogne anvendes ofte i våde miljøer på grund af produktionsprocessen eller på grund af rengøringen.

 

Kontakt os for rådgivning