Miniløftere letter hverdags arbejdsopgaver

En miniløfter er din ergonomiske samarbejdspartner, der tager de tunge og besværlige løft for dig – særligt der hvor pladsen er trang. Flere af ministablerne leveres med en fast bordplade, hvorpå varer, kasser mm. kan ligge.

Miniløfterne fås både i manuelle og fuldelektriske udgaver, alt efter hvilket behov du har. Der findes et hav af tilbehørsmuligheder til nogle af ministablerne, og særligt enkelt og dobbeltspyd bliver anvendt i stor stil. Se mere om tilbehøret nederst på siden.

Læs mere
Vi har alt indenfor løftemateriel; palleløftere, sakseløftere, el stablere, miniløftere, løfteborde og -vogne. Vi finder en løsning der matcher dine kriterier.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Expresso Lift2Move Selective miniløfter

EXPRESSOs lette og fleksible Lift2Move Selective er en universal miniløfter der håndterer hverdags standard arbejdsopgaver.

Standard lasthåndteringsanordninger i form af spyd, platforme og bom med justerbar sikkerhedskrog giver mulighed for ergonomisk pålæsning af maskiner, hylder, paller, rulleborde mm.

Udstyret med ergonomiske og højdejusterbare håndtag, fjernbetjening med ledning og 2 hastigheder, parkeringsbremse, motorbremse, afsmitningsfrie hjul og batteri med indikator. Fås i 3 forskellige højder: 1682 mm, 1932 mm og 2182 mm.

Expresso Lift2Move ministabler

EXPRESSOs mobile og fleksible Lift2Move ministabler giver individuelle håndteringsløsninger, der matcher præcist dine behov.

Tilpassede lasthåndteringsanordninger i form af gafler, rulleplatforme, kroge og gribere giver mulighed for ergonomisk pålæsning af maskiner, hylder, paller, rulleborde mm. Alt er muligt med lift2move: Løfte, sænke, dreje, gribe, tippe, holde, skubbe mm.

Disse intelligente godshåndteringsløsninger muliggør, at komplekse og fysisk krævende opgaver udføres simpelt, sikkert, ergonomisk korrekt og derfor effektivt.

Udstyret med ergonomiske og højdejusterbare håndtag, fjernbetjening med ledning og 2 hastigheder, parkeringsbremse med 3 indstillinger, motorbremse, afsmitningsfrie hjul og batteri med indikator. Fås i flere forskellige størrelser.

Sækkevogn med hejs

Professionel sækkevogn i kraftig stålrørskonstruktion. Sækkevognen med hejs er monteret med justerbare gafler, der kan tilpasses til godset i bredden. Derudover er den udstyret med en praktisk fremdriftsbremse. Nem og enkel hævning og sænkning af last vha. manuelt håndtag.

Kontakt os for rådgivning