Møbelhjul skaber mobilitet i hverdagen

Møbelhjulets fornemste opgave er at gøre møbler mobile, så de er lette at flytte rundt på. Det kan fx være skuffemoduler på kontoret, rumdelere i institutioner eller sofabordet der skal gøres mobilt. Møbelhjul er at finde i ethvert kontorlandskab, under skuffemoduler, skabe og printere. Vi har et bredt program af møbelhjul i forskellige materialer, størrelser og monteringsmuligheder. KS Gruppen leverer bl.a. møbelhjul til Worksitt, som har produceret ergonomiske stole i Danmark siden 1980, ligesom vi har leveret design hjul til hundredevis af hjuletræsfødder hos Havnens Maskinværksted i Hals ved Aalborg.

Møbelhjul har en lav rullemodstand, så møblerne - hjulene er monteret på - er lette at skubbe rundt med. Hjulene sikre en rolig kørsel og en god manævredygtighed.

Her kan du se en Introduktion til Blickle Move

Møbelhjul anvendes bl.a. her:

Kontorer Institutioner Skoler
Butikker Lagre  

 

Læs mere

Monteringsmuligheder

Den mest normale monteringsmulighed er møbelhjul med plade. Men vi har også møbelhjul med gevind eller tap samt med bolthul så man selv kan sætte en passende størrelse bolt igennem.

Har du brug for at montere møbelhjul på firkantede eller runde rør, f.eks. på bordben eller under rulleborde, kan du købe apparathjul med expandere. Se hvordan expandere fungerer.

Materialevalg

Møbelhjul er som oftest meget stillestående, så materialet skal gerne være hårdt, så det ikke bliver deformt. Man skal også tænke over om møblet skal stå på gulvtæppe, klinker eller trægulv. Møbelhjul med blød bane larmer mindre på klinker, mens møbelhjul med hård bane er mest anvendt på gulvtæpper. Ydermere skal man være opmærksom på, at olieholdige hjul kan sætte mærker på trægulve.

 

 

Kontakt os for rådgivning