Stort program af nylonhjul

Vi har et stort og varieret udvalg af nylonhjul, også kaldet polyamid hjul. Standard leveringsprogrammet omfatter nylonhjul Ø50-300 mm, og med en belastningsevne på 75-1.500 kg.

Polyamid er et termoplastisk kunststof, som har en særdeles lav rullemodstand. Polyamidhjul er slagfaste, afsmitningsfrite, korrosionsbestandige, særdeles slidstærke, hygiejniske, lugtfrie, smagsfrie og resistent overfor mange aggressive midler - dog ikke overfor mineralske syrer, oxidanter, klorfluorcarboner og tungmetal saltopløsninger!

Nylonhjul anvendes bl.a. her:

Fødevareindustrien Pharma industrien Kemi industrien
Lagre Butikker  

 

Læs mere
Polyamid kan optage og afgive fugt, hvorved der er mulighed for, at der optræder dimensionsændringer afhængig af luftfugtigheden og temperaturen.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Temperatur specifikationer 

Vores nylonhjul er temperaturbestandig fra -40°C til +80°C, kortvarigt kan højere temperaturer tillades. Ved temperaturer over +35°C nedsættes belastningsevnen! 

Til brug i høj-temperatur-områder på op til +250°C benyttes et specielt varmebestandigt polyamid materiale, som er gråt. Se dem under varmefaste hjul.

Ekstra støjsvage nylonhjul

Blickle har udviklet nogle nylonhjul der er ekstra støjsvage. Det unikke ved disse nylonhjul er, at de har et mellemlag af elastisk massivgummi. Det er det røde i hjulet.

De ekstra støjsvage nylonhjul i POW-serien har - ligesom almindelige nylonhjul – en lav rullemodstand, et let løb på glatte underlag og så er de meget slidstærke. De fås i Ø100-125 mm og med en belastningsevne på 150-220 kg.

 

Kontakt os for rådgivning