ObusForme rygpuder

ObusForme rygpude og siddepude er designet til at yde optimal siddekomfort, og rygstøttepuden er anvendelig i enhver stol, i bilen eller i sofaen. Den patenterede rygstøtte er udformet således, at ryg, rygsøjle og rygmuskulatur får den bedste støtte og aflastning. Den giver en korrekt siddestilling og forebygger og lindrer dermed rygsmerter.

Læs mere
Med en ergonomisk ObusForme ryg- eller siddepude støtter og aflaster du ryggen, så den holder længere. Også selvom du tilbringer mange timer på farten siddende i bilen eller på kontoret.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

ObusForme rygpude

ObusForme Lowback yder optimal støtte til lænd og ryg, og kan anvendes alle steder. Afhjælper og lindrer lændesmerter og rygsmerter, samt giver bedre holdning i hele overkroppen.

Til ObusForme rygpude Lowback medfølger der en løs lændepude, der hæfter med velcro. Selve rygpuden er udstyret med en praktisk bærehank. Mål: 54 x 46 cm.

ObusForme Seat

ObusForme Seat yder optimal siddekomfort, da kropsvægten fordeles jævnt og trykpunkter udlignes. Sikrer korrekt stilling af bækken og lår.

Kan kombineres med ObusForme rygpude vha. stropper. Kan tilpasses de fleste stole, idet den forreste del kan lynes af. Mål: 46 x 43 cm.

Erfaringerne med ObusForme produkterne har vist, at produktet især har en gavnlig virkning i forbindelse med:

  • Ryg- og lændesmerter
  • Dårlig kropsholdning, graviditet og overvægt
  • Spændinger og muskelkramper
  • Ophold i manuelle kørestole
  • Piskesmæld
Kontakt os for rådgivning