Palleløfteren er et uundværligt arbejdsredskab

En palleløfter er at finde i de fleste virksomheder der har et lager, stort som småt. Det er et uundværligt arbejdsredskab alle steder, hvor der er behov for at løfte og transportere paller og stort gods sikkert. Derudover er den rette palleløfter et ergonomisk godt valg, da du slipper for selv at tage de tunge løft og lave skæve vrid i kroppen når pladsen er trang.

Når den rette palleløfter skal vælges er der mange faktorer der spiller ind, såsom hvilket miljø den skal køre i, hvor stor løftekapacitet der kræves, hvor lange gafler der er nædvendige og hvilken type hjul man skal vælge. Ligeledes skal man overveje hvor intensivt løfteren skal anvendes, og om det er fordelagtigt at købe en palleløfter med Quick-lift, der løfter hurtigere end en almindelig.

Se flere specifikationer på palleløfterne i kataloget herunder.

Læs mere
Vi har alt indenfor løftemateriel; palleløftere, sakseløftere, el stablere, miniløftere, løfteborde og -vogne. Vi finder en løsning der matcher dine kriterier.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Vælg de rette hjul

Du skal vælge hjul efter hvilket underlag du skal køre på samt hvor tungt gods du transporterer. Nylonhjulene kører let og ubesværet på plant underlag uden forhindringer, selv med tungt gods. Skal du derimod forcere mindre kanter eller har i et ujævnt gulv, så er polyurethanhjul det rette valg, da de kører lettere over ujævnheder. Polyurethanhjul kører også bedre på stenede og grusede overflader, hvorfor de også kan anvendes udendørs. En anden fordel ved polyurethanhjul er, at de er støjsvage og skåner underlaget.

Palleløfterne leveres med enten enkelt- eller bogiehjul. Bogiehjul betyder at der er 2 hjul i gaflerne, hvorved vægten fordeles på en større flade, og dermed giver bedre stabilitet. Bogiehjul anbefales hvis du skal forcere tærskler, skinner, ramper e.lign. Enkelthjul er rigeligt hvis du kun skal køre med let til middeltungt gods på et jævnt underlag.

Den lydløse palleløfter med gummihjul

Cross Silent palleløfter er en premium dansk fremstillet løfter med gummihjul, der er særligt velegnet til butikker og butikscentre, da den kører lydløst. Dermed generer i ikke omgivelserne når i transporterer varer rundt i de tidlige morgentimer.

Gummihjulene kører let selv på ujævnt underlag, og forcerer let kanter, dørtrin og lignende små forhindringer, såsom småsten mm. Derfor er den også velegnet udendørs, da den kører godt selv på grus og sne. Gummihjulene kan ligeledes anvendes på trægulve, da de ikke efterlader mærker.

Den lydløs palleløfter fås standard med 2 gaffellængder – 950 mm eller 1130 mm - men kan på forespørgsel fås med en anden gaffellængde. Løftekapacitet på 2.000 kg.

 

Palleløfter med vægt og printer

Har i brug for at veje det gods i kører rundt med, kan i spare en arbejdsgang ved at investere i en palleløfter med vægt. Den har et indbygget vejesystem med en nøjagtighed på +/- 2 kg, og kan vise både netto- og bruttovægt i hele kg. Vægten kan nulstilles med vægt på og genveje ny vægt. Palleløfteren med vægt er udstyret med et LCD display med indbygget lys og 25 mm høje cifre. Ønsker du at printe resultatet, er der en model med både vægt og printer.

Palleløfter til våde miljøer

Arbejder du et sted med høje krav til hygiejnen – såsom fiskeri- eller levnedsmiddelindustrien - så er en rustfri palleløfter det helt rette valg. Pallevognen er 100% rustfri og tåler rengøring. Udstyret med bogie nylonhjul og er med lukkede vedligeholdelsesfrie kuglelejer.

1/4 palleløfter til butikker

Kvartpalleløftere anvendes primært i detailhandlen og supermarkeder, hvor der dagligt flyttes mange kvartpaller. Den lille kompakte kvartpalleløfter kommer snildt rundt på lageret, og løfter let kvartpaller op og ned fra euro-paller. Fås både med manuel eller hydraulisk løfte- og sænkeanordning.

KS Gruppen A/S udviklede i 80’erne den originale kvartpalleløfter på baggrund af efterspørgsel fra branchen. Sidenhen er den blevet kopieret af mange, og er i dag i brug i adskillige dagligvarebutikker over hele Europa.

Kontakt os for rådgivning