Sværlasthjul med polyurethanbane

Polyurethanhjul anvendes rigtig mange steder i indutrien, og fås i mange forskellige varianter og materialer. Blickle har udviklet 4 forskellige polyurethan-typer, der er skræddersyet til forskellige anvendelser - læs mere om dem nederst på siden. Alt efter anvendelsesområde, kan du vælge mellem bløde og hårde polyurethanbaner. Dertil kommer specielle polyurthan udførelser der er antistatiske eller rullemodstandsoptimerede.

Polyurethanhjul anvendes bl.a. her:

Logistik Diverse køretøjer Fuldautomatiske robotkraner
Transportanlæg Maskinproduktioner Lagre
Læs mere
Vi har mere end 55 års erfaring indenfor arbejdet med både hjul og transportmateriel, så vi er din ekspert på området
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Valg af polyurethanbane

Polyurethanhjul med Blickle Softhane®

Blickle Softhane polyurethanhjul skåner underlaget og er både afsmitningsfrie og vibrationsdæmpede. De er meget elastiske, slidstærke og resistente overfor både UV-stråling og de fleste kemiske påvirkninger.

Banen er polyurethan-elastomer, der er støbt direkte på aluminiums-fælgen. Hjulene kan anvendes i temperaturer fra -25°C til 70°C - og kortvarigt en temperatur på op til 90°c. Belastningsevnen forringes ved temperaturer på 40°C og derover. 

Hjulstørrelser: Ø80-300 mm. Hjulbredder: 30-80 mm.

Belastning: 180-3.600 kg.

Polyurethanhjul med Blickle Besthane® Soft

Blickle Besthane Soft polyurethanhjul skåner gulvene, har en vibrationsdæmpende effekt og er fuldstændig afsmitningsfrie. Polyurethanhjulene er både elastiske, slidstærke og resistente overfor UV-stråling og de fleste kemiske påvirkninger. Hjulene er ikke konstrueret til at kunne modstå længere tids påvirkning af vanddampe, varmt vand, varm og fugtig luft eller aromatiske opløsningsmidler. 

Banen er polyurethan-elastomer, der er støbt direkte på aluminiums-fælgen. Hjulene kan anvendes i temperaturer fra -25°C til 70°C og kan kortvarigt klare en temperatur på op til 90°C. Belastningsevnen forringes dog ved temperaturer på +40°C.  

Hjulstørrelser: Ø80-300 mm. Hjulbredder: 30-60 mm.

Belastning: 180-1.150 kg.

Polyurethanhjul med Blickle Extrathane®

Blickle Extrathane skåner underlaget og er både afsmitningsfrie og vibrationsdæmpede. Materialet er meget slidstærkt, elastisk og resistente overfor både UV-stråling og de fleste kemiske påvirkninger.

Banen er polyurethan-elastomer, der er støbt direkte på aluminiums-fælgen. Polyurethanhjulene kan anvendes i temperaturer fra -25°C til 70°C, og kan kortvarigt klare en temperatur på op til 90°C. Belastningsevnen forringes dog ved temperaturer på 40°C og derover.  

Hjulstørrelser: Ø35-1.000 mm. Hjulbredder: 27-300 mm.

Belastning: 100-30.000 kg.

Polyurethanhjel med Blickle Besthane®

Blickle Besthane skåner køreunderlaget og er både vibrationsdæmpede og afsmitningsfrie. Materialet er meget slidstærkt, elastisk og resistente overfor UV-stråling og de fleste kemiske påvirkninger.

Banen er lavet af polyurethan-elastomer, der er støbt direkte på fælgen. Fælgen fås i stål (serie VSB) eller kraftigt støbejern (serie GB). Hjulene kan anvendes i temperaturer fra -25°C til 70°C, og kan kortvarigt klare en temperatur på op til 90°C. Belastningsevnen forringes dog ved temperaturer på +40°C.  

Hjulstørrelser: Ø80-1.000 mm. Hjulbredder: 40-300 mm.

Belastning: 400-30.000 kg.

Polyurethanhjul med termoplastisk polyurethanbane

Termoplastisk polyurethan er skånsom for køreunderlaget og har en støjsvag kørsel. Ydermere er hjulet afsmitningsfrit. Materialet er meget slidstærkt.

Banen er lavet af kvalitets termoplastisk polyurethan, der er støbt direkte på fælgen. Fælg i brudsikker polyamid 6. Hjulene kan anvendes i temperaturer fra -25°C til 70°C. 

Hjulstørrelser: Ø75-250 mm. Hjulbredder: 32-65 mm.

Belastning: 150-1.000 kg.

Kontakt os for rådgivning