Behov for håndtering af snavset og rent arbejdstøj?

Vores serie af helsvejsede renttøjsskabe er ideelle til omklædningsrummet, hvor der stilles store krav til hygiejnen, når det kommer til rent og snavset arbejdstøj.

Renttøjsskabene leveres med seks eller elleve rum. Den dobbelte dørramme, gør det muligt at åbne hvert rum for sig eller at åbne alle på én gang for let adgang til udskiftning af snavset til rent arbejdstøj. En effektiv løsning for alle parter.

Snavsetøjsskabene har et indkast i døren til let og hygiejnisk håndtering af snavset vasketøj. Det snavsede arbejdstøj lander efterfølgende i en vaskepose, der placeres på de praktiske monteringsbeslag i skabet.

Rent- og snavsetøjsskabene leveres standard med en Lysegrå RAL 7035 skabsramme og lågerne fås i 24 forskellige RAL farver. Ønsker I skabsrammen i en anden farve eller lågerne i flere forskellige farver, kan det sagtens lade sig gøre mod et tillægsgebyr.

Kontakt vores salgsafdeling for vejledning og eventuel måltagning.

Vi har rådgivet om inventar og indretning på din arbejdsplads, institution eller forening i mere end 55 år og vi kommer gerne forbi og tager målene på rummet
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op