Rulleborde er effektiviserende

Rulleborde er en rigtig god investering i de fleste virksomheder. Hvorfor? Jo, der er mange forskellige fordele ved et rullebord. Alt efter branche, kan rulleborde anvendes som et mobilt arbejdsbord, hvor værktøj og andre remedier er samlet. Bordvognene kan også anvendes til effektivisering ift. tid, da du slipper for at gå flere gange ved at transportere materiellet på vognen. Ligeledes har de en helbredsmæssig fordel, ved at du slipper for at slæbe tunge materialer, og dermed skåner en bordvogn din lænd, ryg og skuldre.

Herunder ses et lille udvalg af vores rulleborde. For at se et større udvalg, tag et kig i kataloget herunder.

Rulleborde kan anvendes i stort set alle miljøer, da de fås i forskellige materialer og udførsler. Se mere neders på siden. Har i brug for højere vogne med flere hylder, skal du kigge under hyldevogne.

Læs mere
Træk og skub af kørende materiel kan medføre skader i knæ, ryg og skuldre, da håndtering og manøvrering giver stor kraftpåvirkning på kroppen. Ergonomiske vogne kan afhjælpe lasten.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Rustfrit rullebord til køkkenet

Særligt i industrielle storkøkkener og kantiner er der store krav til hygiejnen og de produkter der må anvendes. Til miljøer som disse, anbefaler vi rustfrie rulleborde, da de bl.a. lever op til kravene om rengøring. Nogle af bordvognene er sågar 100% rustfrie, dvs. at hjulene også er rustfrie. 

Rustfrie rulleborde til køkkenet anvendes bl.a. til at transportere madvare eller køkkenudstyr rundt på. Vognene er en stor ergonomisk hjælp i en travl hverdag. 

Rulleborde er et alsidigt hjælpemiddel

Rulleborde kan anvendes stort set alle steder! Vognene er først og fremmest et nyttigt hjælpemiddel til transport af alverdens mindre gods, såsom varer, pakker, mapper, værktøj og meget meget mere. Bordvogne er at finde på både kontorer, lagre, skoler, værksteder, restauranter, hoteller, storkøkkener og mange flere steder. 

Rullebordene kommer i forskellige udførsler, farver og designs, alt efter hvad du skal anvende dem til. Vi har plast/alu, el-galvaniserede, rustfrie, lakerede og metal rulleborde. 

Beskyt dit elektronik med rulleborde i ESD

Til miljøer hvor det er særligt vigtigt at undgå statisk elektricitet, har vi nogle ESD rulleborde. Dvs. at materialet leder statisk elektricitet væk fra bordvognen og på den måde undgå at overføre statisk elektricitet til det materiale der ligger på bordet. 

Det er særligt i elektronikbranchen at statisk elektricitet er et problem. Disse små statiske elektriciteter kan nemlig skade diverse elektriske komponenter. I værste tilfælde kan stødet gøre produktet ubrugeligt. Det undgås med rulleborde i ESD.

Kontakt os for rådgivning