Hjul til palleløfter: vi sikrer optimal mobilitet

Hos KS Gruppen finder du et bredt udvalg af hjul til palleløftere. Vi har hjul til alle brancher og formål. Det dækker naturligvis også hjul til et af dagligdagens mest brugte arbejdsredskab, nemlig palleløfteren. Den kan findes i mange forskellige variationer, og vi kan finde hjælp med at finde de rigtige hjul til jeres. Har du behov for specialløsninger eller tilpassede hjul til palleløftere, der ikke bruger standardhjul, kan vi også løse det.

KS Gruppen har samarbejdet med tyske Blickle Räder & Rollen GmbH siden 1973. Blickle er i dag førende på verdensmarkedet, hvad angår udvikling, design og produktion af alle typer hjul, og har i dag mere end 30.000 forskellige standardløsninger. Firmaet udvikler stadig nye typer hjul hver dag. Det betyder, at du kan få den rigtige løsning og kvalitetshjul med de nødvendige egenskaber, for at løse jeres arbejdsopgaver bedst muligt hos os.

Vi kan rådgive og finder hjul til palleløftere ud fra jeres behov. Kontakt os, når du skal bruge nye ruller eller hjul til din palleløfter.

Læs mere
Vi har mere end 55 års erfaring indenfor arbejdet med både hjul og transportmateriel, så vi er din ekspert på området
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Hjul til palleløfter: KS Gruppen får din hverdag til at rulle bedre

I samarbejde med Blickle har vi de senere år arbejdet hårdt på at udvikle hjul til varierede underlag. Hjulene skal fungere optimalt på de mange forskellige underlag, hvor vores kunder arbejder hver dag. Vi har fokuseret på at vores hjul skal medvirke til at forbedre jeres arbejdsmiljø.

Vores støjsvage hjul med lav igangsætnings- og rullemodstand lever op til høje brugskrav i hverdagen. Samtidige er hjulene skånsomme overfor underlaget. Det drejer sig blandt andet om vores serie af specielle gummihjul, som er særligt beregnet til brug i butikker og i shoppingcentre. De er lydløse og skånsomme overfor underlaget i brug, så besøgende få en positiv oplevelse. Samtidig kan medarbejdere udføre sine arbejdsopgaver på bedst mulig vis, mens der er kunder i butikken.

Bredt sortiment og hurtig levering

En af KS Gruppens store styrker er vores brede sortiment af hjul til palleløftere og de mange muligheder for tilpasning. Desuden er vi også eksperter i rådgivning. Vores store lagerprogram betyder at vi kan tilbyde hurtig levering. Tilsammen vil det sige at vi kan levere god service hurtigt - med tilpasning og optimering af standardløsninger. Der er stor variation i hjul, afhængig af hvilke typer palleløftere, I bruger på jeres arbejdsplads.

Har du en ældre palleløfter, som måske ikke bruger dagens standardhjul, finder vi en tilpasset løsning. Hvis du har diameter og bredde på de nuværende hjul, kan vi levere nye hjul som matcher.

Vores ekspertise: din fordel

Når du skal have nye hjul til din palleløfter, står vores konsulenter klar til at rådgive dig. Vi har over 55 års erfaring med alle slags hjul, og vi deler glædeligt ud af vores viden. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til en uforpligtende samtale. Hvis du har brug for en mere omfattende udskiftning eller rådgivning, kommer en af vores konsulenter gerne ud til dig. KS Gruppen leverer i dag hjul til førende producenter af palleløftere og en lang række af butikker, lagre og produktioner. Vi ser frem til at samarbejde med dig.

Hvilket materiale skal mine nye hjul være lavet i?

Palleløftere bliver brugt dagligt i produktionshaller, logistikcentre, lagre og butikker og kan køre mange kilometer i løbet af en arbejdsdag. Derfor er det vigtigt at have de rette hjul, så det hårde fysiske arbejde mindskes, og medarbejdernes trivsel er i top. Når det kommer til palleløftere, forhandler vi tre slags hjul: nylon-, polyurethan- og gummihjul. Der er stor forskel på de tre materialer med forskellige brugsområder og fordele - og derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige type hjul.

  • Nylonhjul
    Med nylonhjul kan du køre ubesværet og let på glatte overflader uden forhindringer. Nylonhjul er den billigste løsning, men støjer dog lidt mere end polyurethanhjul. Nylonhjul kan bruges i alle miljøer, men er specielt velegnede hvor køreunderlaget er helt jævnt, samt i områder, hvor der kan forekomme fugt og vand, såsom slagterier og andre fødevareindustrier.
  • Polyurethanhjul
    Polyurethanhjul er mere støjsvage end nylonhjulene. Polyurethanhjul er afsmitningsfri og skåner det underlag, de bliver brugt på. De er også velegnede til kørsel på underlag, som måske ikke er helt jævnt eller med mindre forhindringer. Polyurethanhjul er specielt velegnede til brug på lagre, i butikker og andre steder, hvor man ønsker at reducere kørestøj.
  • Gummihjul
    Gummihjulene er lydløse,vibrationsdæmpende og særdeles skånsomme overfor underlaget. Derfor er de meget velegnede til brug i områder, hvor der færdes mange mennesker, samtidig med at der skal køres varer ind og ud. Hjulene er ideelle til shoppingcentre, butikker og lignende, hvor der ofte også er klinker eller fliser på gulvet.

Du får også en samlet løsning

Mangler du mere end hjul til din palleløfter, så kan vi også hjælpe med en spritny palleløfter. Ud over udskiftningshjul og reservedele, kan vi selvfølgelig også tilbyde nye palleløftere med de nævnte hjulmonteringer. Har du behov for en lydløs version, så kan vi bl.a. tilbyde vores Silent-model, som er monteret med ekstra bløde gummihjul. Den er perfekt til dig, som vil undgå støj i forretningen.


Kontakt os for rådgivning - vi finder hjulene, så din forretning ruller bedre!

Kontakt os for rådgivning