Rustfrie hjul

Rustfrie hjul er en nødvendighed i våde og fugtige miljøer. Men hjultypen kan også være et fordelagtigt valg i miljøer, hvor der grundet store temperaturudsving let dannes kondens. Et hjul, der skiftevis bruges i varme og kolde omgivelser, vil danne kondens, der kan forårsage korrosion. Det slipper du for at tænke på, hvis du vælger rustfrie hjul fra Blickle.   

Rustfrie hjul anvendes bl.a. her:

Fødevareindustrien Hospitaler Medicinalindustrien
Industrikøkkener Laboratorier Offshore 
Læs mere

Gafler, lejer og fælge i rustfrie materialer

Gaflerne til alle vores rustfrie hjul er udført i oppresset, rustfri stålplade af krom-nikkelstål-legering. Den specielle dynamiske Blickle-nitning i drejekransen sikrer et minimalt slør og et let løb. Koldhærdning af kuglelejeskålen sikrer en lang levetid.

Fælgene er enten udført i stødfast polyamid, brudfast polypropylen eller slagfast polyamid – hvis ikke hele hjulet er udført i slagfast, formstøbt polyamid.

Lejerne er enten glidelejer, rustfri rullelejer eller centralt indstøbt, tætnet kuglelejer.

Rustfrie syrefaste hjulgafler - AISI 316

Rustfrie syrefaste gafler er særdeles velegnede til brug i levnedsmiddel, farmaceutisk industri og offshore, da de bl.a. er ekstremt modstandsdygtige overfor aggressive rengøringsmidler - herunder også klor og lud.

Hjulene overholder de skrappeste krav til korrosionsbestandighed, og klarer derfor de mest udfordrende miljøer. Den ekstra korrosionsbestandighed giver højere driftssikkerhed og reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

De rustfrie syrefaste hjul er smurt med en specialfedt, der er holdbar fra -40°C til +280°C.

 

Kontakt os for rådgivning