En sadelstol sikre korrekt arbejdsstilling

En sadelstol er rigtig god til dig, der har brug for at bruge overkroppen frit i dit arbejde. Sadelstolens sæde har en facon, der giver dig en lidt mere oprejst siddestilling. Det sikre dig en ergonomisk arbejdsstilling, der giver mindre belastning i lænd og skuldre.

Hvis du har problemer med hofterne, er en sadelstol særlig fordelagtig, da du får en anden vinkel end på en almindelig stol. Sadelstolen kan indstilles i højde, og sædet kan tiltes efter behov.

Læs mere
En enkelt sygedag koster samlet set mere end en god ergonomisk arbejdsstol.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Sadelstole til klinikker og frisører

Sadelstole er særligt velegnede til klinikker og frisørsaloner, hvor du har behov for bevægefrihed omkring overkroppen. Sædets facon gør også, at du ikke har så stor tilbøjelighed til at falde sammen i ryggen. Derudover er det nemt at veksle mellem siddende og stående arbejde, som du ofte har behov for som frisør.

For at give støtte til ryggen uden at begrænse bevægefriheden, kan du få en sadelstol med ryglæn. Ryglænet er lille og smalt, men giver den støtte, der er nødvendig for at give ryggen en pause.

 

Sadelstole til laboratorier

Hvis du arbejder i et laboratorie, er der nogle krav inventaret skal leve op til. Det skal bl.a. kunne rengøres i dybden og være resistent overfor diverse rengøringsmidler. Derfor har vi en sadelstol der er GMP (Good Manufacturing Practice) og DIN 53160 certificeret. De tåler derfor vask og er resistente overfor desinfektionsmidler. GMP sadelstolen er godkendt til S-klassificerede laboratorier.

Se andre typer af laboratoriestole her.

Kontakt os for rådgivning