Et læsebord gør tilværelsen lidt nemmere 

Er du pensionist eller sengeliggende kan du få stor glæde af et fleksibelt senge- læsebord på hjul. På den måde har du altid et læsebord der passer i både højden og vinklen til det du laver, og det kan nemt skubbes rundt. Om du ligger i sengen og gerne vil læse en god bog eller om du sidder i lænestolen og gerne vil kigge lidt på iPaden. 

Bordpladen kan være plan, så du kan bruge bordet til at spise ved. Bordpladen har massive bøgetræskanter, der gør, at en bog eller iPad kan ligge på den vinklede bordplade uden at glide af. Det vil spare dig mange anstrengelser i både hænder og arme, da du ikke skal holde fast i bogen.

Der kan fås en lille afsætningsplade til at sætte på siden af bordet. Her kan du have et glas vand, en kop kaffe eller en tallerken med fx kage til at stå, som du kan nyde mens du læser i din bog.

 

Læs mere
Som sengeliggende kan du få stor glæde af et fleksibelt senge- læsebord på hjul.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

De lidt mere praktiske oplysninger om senge læsebordet

Det fleksibele senge- læsebord kan indstilles i højden 695-1000 mm. Læsebordet har 4 drejelige hjul Ø75 mm, alle med bremse, så det ikke triller fra dig under brug.

Bordpladen er fremstillet i en lys melaminplade med massive bøgetræskanter. Stellet er malet lysegråt, så læsebordets design er lys og let at kigge på. 

Bordpladen har en praktisk størrelse på 600x365 mm, der passer til de fleste behov i hverdagen. Frasætningspladen har en fin størrelse på 260x266 mm. Den er også udstyret med bøgetræskanter.

Kontakt os for rådgivning