Elektronikken er en del af hverdagen

I dagens Danmark er elektronikken blevet en rigtig stor del af vores hverdag, og det gælder også i folkeskolerne og efterskolerne. iPads og bærbare computere er blevet en større del af undervisningen, og det sætter større krav til tyverisikrigen på skolerne. Flere skoler er begyndt at stille skabe til rådighed.

Skoleskabe er både sikre og praktiske

Skoleskabe er ekstra kraftige stålskabe i fuldsvejset 0,8 mm stålplader med dobbelt ståldøre i sandwich konstruktion eller 3 mm ståldøre. Her kan eleverne opbevare både skolebøger, overtøj, mobiler, tablets og bærbare computere i sikkerhed. Nogle af skabene kan også fås med strømstik, så computere og iPads kan oplade.

Læs mere
Skabe er ikke bare skabe, de skal indgå i jeres daglige arbejdsmiljø, og derfor skal de også passe ind i stilen. 
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Elevskabe i mange størrelser

Elevskabene fås i flere forskellige højder og med 1-5 rum i højden, så der er rig mulighed for at finde nogle elevskabe der matcher jeres krav. Lågerne fås i 3 forskellige udgaver: dobbelt ståldøre i sandwich konstruktion, 3 mm ståldøre eller laminatdøre. Elevskabene er udstyret med en ekstra kraftig haps til hængelås, så de er svære at brække op. 

Elevskabene med 1 og 2 døre i højden er udstyret med 2 mindre rum med plads til bøger og bærbar computer. De kan også leveres med strømstik, således computer, iPad eller mobil kan oplades i sikker bevaring. Fås enten med Dansk standard stik eller det internationale Schuko stik - se billedet ovenover.

Sæt kulør på hverdagen

Skoleskabene fås i mange forskellige farver, og i kan dermed sætte kulør på børnenes hverdag. Man kan evt. lave en farveindeling, alt efter hvor på skolen man er. Skabskorpus leveres standard i lysgrå, men lågerne fås i 24 forskellige RAL farver. Så der er rig mulighed for at finde nogle farver der matcher jeres miljø. Farverne på lågerne kan også mixes, så det skaber noget liv at kigge på - se evt. ovenover. 

Masser af muligheder

Der er en masse tilvalg til skoleskabene, så de passer lige præcis til jeres miljø. De kan leveres med forskellige slags stel; sokkel, lav benramme med justeringsfødder eller høj benramme med justeringsfødder - alle fuldsvejset.

Skoleskabene leveres standard med kraftig hasp til hængelåse, men kan leveres med f.eks. cylinderlås, elektrisk- eller manuel kodelås. Se oversigten ovenover.

Lågerne er standard højrehængt, men kan venstrehænges mod et tillægsgebyr.

 

Kontakt os for rådgivning