Træn på jobbet! Stå op når du arbejder

Har du et stillesiddende arbejde? Mange stillesiddende timer i hverdagen øger risikoen for almindelige folkesygdomme. Risikoen for at blive ramt af overvægt, diabetes, højt blodtryk, hjerte- og karsygdomme øges. Løsningen er enkel – du skal op og stå! Ved at stå op bevæger du dig uafbrudt, og risikoen for eksempelvis hjerte- og karsygdomme kan derved reduceres.

Med en ergonomisk ståmåtte, behøver du ikke at vælge mellem joggingsko eller ømme fødder, når du står op ved dit skrivebord. Vores smarte ståmåtter til kontor fordeler jævnt belastningen på fødderne og du kan stå længe i dine pæne sko.

Læs mere
Kroppen er det vigtigste arbejdsredskab du har, så hjælp den med gode ergonomiske arbejdsforhold.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Variér din arbejdsstilling

Når du rejser dig op, så sker der meget på en gang. Kroppen bliver vækket fra hvilestillingen, og bevægelserne mere end fordobler din energiforbrænding sammenlignet med når du sidder stille.

Vores StandUp ståmåtte til kontorer, er lille og praktisk og designet til at fungere perfekt sammen ved med hæve- og sænkeborde. Vores StandUp måtter har en blød kerne, der dæmper belastningen og aflaster ved stående arbejde. Den ergonomiske StandUp ståmåtte er fremstillet med en lækker tekstil overflade i fire flotte farver og falder godt ind i miljøet på kontoret eller receptionen og så er den let at flytte til og fra arbejdspladsen, så du hurtigt kan skifte arbjdsstilling.

Foruden ståmåtter fra Office Wellness, forhandler vi ligeledes ergonomiske ståmåtter fra producenten Werkstep - se katalog (engelsk) >>

Vi rådgiver dig hele vejen

Hvis du er i tvivl om, hvilken type måtte, der passer til dine behov, kommer vi gerne forbi og rådgiver dig. Vi kan også fremvise måtteprøver af de forskellige typer, så du kan se og føle kvaliteten.

Kontakt os for rådgivning