Ståstøttestole til industrien

Ståstøttestole anvendes ofte på kontorer til at veksle mellem arbejdsstillinger. Men det er ligeså vigtigt at veksle mellem arbejdsstillingerne i industrien. Står du op i mange timer ved en maskine, er det ekstremt hårdt for både fødder, knæ og ryg. Her kan en ståstøttestol være en enorm aflastning for kroppen, mens du stadig forbliver i højden.

En ståstol kan reducere vægten med 70%

Når du står op og arbejder, har du selvsagt 100% af vægten på din ben. Ved at anvende en ståstol, kan du reducere den belastning op til hele 70%! Dvs. du kun skal bære 30% af din vægt på benene. Procentfordelingen afhænger selvfølgelig af, hvordan du indstiller stolen. Her har særligt højden en betydelig rolle.

Læs flere ergonomiske fordele længere nede på siden.

Læs mere
En enkelt sygedag koster samlet set mere end en god ergonomisk arbejdsstol.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Ergonomiske fordele ved en ståstol

Ved at anvende en ståstol, kommer du også til at sidde med en åben hoftevinkel på mere end 90⁰, hvilket er med til at reducerer spændingerne i ryggen samt forbedre blodcirkulationen. Har du en ståstol med ryglæn, og kan sidde i en tilbagelænet position, mindskes spændingerne ligeledes i rygsøjlen. Du skal selvfølgelig ikke forblive siddende, da den bedst arbejdsstilling er den næste. Dvs. du hele tiden skal variere din arbejdsstilling, for at opnå den bedste ergonomi.

Tilpas din ståstøttestol

Du kan tilpasse din ståstøttestol efter dine kriterier til ergonomi og støtte. Hvis du fx vælger en ståstøttestol med ryglæn, kan du selv vælge størrelse og type af både sæde og ryglæn. Dvs. der er forskellige størrelser udført i forskellige materialer. Sæderne fås i 2 størrelser mens ryglænene fås i 3 størrelser. Se oversigten her.

For at sikre dig den optimale comfort, kan stolen også forsynes med fodring og armlæn. Dermed har du flere muligheder for at variere din arbejdsstilling mens du sidder ned.

 

Kontakt os for rådgivning