Transportvogne til ethvert behov

Transportvogne kommer i mange forskellige former og størrelser, og kan anvendes til transport af forskelligt gods. Her på siden finder du transportvogne velegnede til industri og erhverv. Vi har bl.a. et stort udvalg af transportvogne til stort gods, hvor vognene kan spændes efter en truck. Det gør det mere ergonomisk for dig, da du slipper for at tage det tunge læs.

Transportvogne er et vidt begreb. Så fandt du ikke den transportvogn du søgte, så kan det være du kan finde en passende vogn under en af vores andre kategorier.

Se flere specifikationer på transportvognene i kataloget herunder.

Læs mere
Vidste du, at du ved at sikre korrekt dæktryk kan forbedre både køreevne og levetid på hjulene?
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Platformsvogne til industri

Med en platformsvogn kan du ene mand transportere større, uhåndterligt og tungt gods på en nem og ergonomisk måde. Vognene fås i forskellige størrelser, alt efter hvad det er du skal transportere. Nogle af platformsvognene er så store, at de kan lastes med en palle. Her skal du selvfølgelig være opmærksom på, at vælge en vogn der har kapaciteten til det.

Platformsvognene er monteret enten med luftgummihjul eller nylonhjul. Luftgummihjul er ideelle hvis vognen skal køre på ujævnt underlag eller over en masse små forhindringer, såsom kantlister, gulvskinner mm. Nylonhjul kører let og ubesværet på plant underlag uden forhindringer, selv ved høje belastninger.

Langgodsvogne til det ekstra lange gods

Skal du have transporteret noget uhåndterligt og langt gods? Så er en langgodsvogn løsningen til dig. Om det drejer sig om lange metalrør eller lister, så har vi en langgodsvogn der passer i længden til dit gods.

Varierer længden sig på det gods du transporterer, har vi nogle smarte langgodsvogne der kan indstilles i 3 længder, så du kan tilpasse vognen til dit gods. De længdeindstillelige langgodsvogne fås i 3 størrelser. Se størrelserne i kataloget øverst på siden.

Transporterer du meget rørmateriale, så er langgodsvogn KS 124 velegnet til dig. Den er udstyret med et aftageligt håndtag, så den er meget let at håndtere til trods for tung last. Den har en kapacitet på 800 kg.

Skal du transportere langt gods i mindre antal og over kortere afstande? Så har vi en 2-hjulet langgodsvogn KS 215 med håndtag, så du let selv kan laste og transportere godset. Denne har en kapacitet på 200 kg.

Trækvogne til industri

Har du brug for en fleksibel trækvogn til transport af større eller tungt gods? Så har vi et stort udvalg af vogne i mange størrelser og med forskelligt tilbehør. Trækvognene til industri er i en kraftig kvalitet med svejset ramme og lad af krydsfiner. De er alle udstyret med en trækstang og håndbremse. Trækstangen er udstyret med et Ø24 mm hul, således de kan monteres på en truck. Dermed har du en alsidig trækvogn der kan varetage mange opgaver i virksomheden.

Trækvognene er som standard monteret med luftgummihjul, men kan også fås med punkterfrie hjul. Her skal du dog være opmærksom på, at kapaciteten nedsættes ved de punkterfrie hjul. Der kan tilkøbes hjørnestolper samt sider i krydsfiner eller metalnet, alt efter hvad dit behov er.

Kontakt os for rådgivning