Vippecontainere er ideelle til affaldshåndtering

Bruger din arbejdsplads meget emballage som pap, plast eller træ? Eller driver du en virksomhed, der ofte skal håndtere en større mængde byggeaffald fra forskellige projekter? Så er det fordelagtigt at benytte funktionelle vippecontainere til at håndtere dette affald med. Vores tipcontainere fås i et væld af størrelser, farver og materialetykkelser, så du kan vælge den der passer til dit behov. 

Læs mere
Når vi snakker affaldshåndtering kan vi tilbyde vippecontainere, rullebure, affaldsvogne, affaldsstativer og affaldscontainere.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

De to primære vippecontainere

Vores udvalg rummer både en kraftig type vippecontainer og en let type vippecontainer. Den kraftige type er velegnet til affald, også murbrokker og andet byggeaffald, men kan også bruges til korn, fisk eller beton og kan håndtere op til 2500 kg. Denne tipcontainer kan håndteres fra 3 sider og er udstyret med automatisk tømning, men kan også betjenes manuelt.

Den lette tipcontainer er egnet til håndtering af lettere affald såsom pap, papir, træ, plast og lignende og kan rumme op til 1200-2000 kg, afhængig af valgt model. Vippefunktionen gør det let at tømme containeren for dens indhold. 

Standard tipcontainer

Tipcontainerne kan begge løftes med enten palleløfter eller truck med standard gaffelbrede, så du kan optimere håndteringsprocessen af indholdet. Tipcontainerne leveres som standard uden låg og hjulsæt, men enkelte modeller kan leveres med hjul på forespørgsel.

Alle containere leveres som standard i blå RAL 5019, men kan også leveres i 8 andre RAL-farver mod et mindre tillægsgebyr. Du kan se farverne i kataloget herover. 

Har du spørgsmål eller har du behov for råd og vejledning til hvilken vippecontainer der bedst matcher dine behov i virksomheden, så kontakt os endelig.

Kontakt os for rådgivning