6 tons belastning på hvert hjul!

Bording Smedie ApS fik optimeret tranportprocessen af køletårne til vindmøller hos slutbrugeren Nissens Cooling Solutions A/S. Med både sværlasthjul og trækker, fandt KS Gruppen den rette løsning til opgaven.

Produktions- og smedevirksomheden Bording Smedie ApS leverer smedearbejde i høj kvalitet til alle brancher. Derfor stod de også klar til at hjælpe Nissens Cooling Solutions A/S, med en ny transportløsning til deres køletårne til vindmølleindustrien.

Førhen blev tårnene transporteret på en palle og løftet af med en kran - men når der skal leveres op mod 7 køletårne ugentligt, blev processen meget omstændig, hvorfor de søgte en mere håndgribelig løsning.

Totalløsning med Blickle-hjul og Zallys-trækvogn

Bording Smedie udviklede og byggede derfor en nedsænket vogn til formålet. Men med en belastning på op mod 10 tons, kræver det sit hjul til opgaven! Derfor kontaktede de KS Gruppen og fik salgskonsulenten Erik Nørgaard i røret - den helt rigtige mand til opgaven. Erik foreslog 4 af Blickes LS-GSPO 252K sværlasthjul, som hver kan modstå en belastning op mod 6 ton.

Ikke nok med hjulene, fandt Erik desuden trækvognen Zallys M10, som kan trække de mange tons. Zallys M10 er en bekvem, fleksibel elektrisk trækvogn, som er anvendelig til mere eller mindre alle transportopgaver. 

Direktør hos Bording Smedie, Carsten Pedersen, kunne derfor glæde sin kunde med en totalløsning med både hjul og trækker. Med KS Gruppens ekspertise har Bording Smedie optimeret processen ift. at transportere og flytte køletårne og hjulpet deres kunde på bedste vis.

Måden KS gruppen har løst opgaven på har været fremragende ift. hjælp og rådgivning om den bedste løsning, udtaler Direktør hos Bording Smedie ApS, Carsten Pedersen

Den samlede løsning mangler endnu lidt småjusteringer før den er helt færdig, hvorefter planen er, at der skal produceres flere vogne med sværlasthjul og trækkere til formålet. Samarbejdet mellem Bording Smedie ApS og KS Gruppen er derfor slet ikke færdigt endnu. Vi glæder os fortsat til at samarbejde med Bording Smedie ApS og komme godt i mål med projektet.

Tilbage til oversigten
“Det fungerer som det skal, og Nissens Cooling Solutions fik optimeret hele processen. Det er jo det vi arbejder for - at alle bliver tilfredse i sidste ende. ”
Carsten Pedersen
Direktør hos Bording Smedie ApS
Tilbage til oversigten