Fra Excel ark til aflastningsmåtte

Med en kasselinje på 8,5 meter måtte Klaus indse, at det ikke var lige til at forbedre tankstationens arbejdsforhold med en aflastningsmåtte

Vi fik en henvendelse fra Klaus, indehaver af Shell i Assens, som ønskede at investere i en aflastningsmåtte til kasselinjen. Klaus' udfordring var bare at kasselinjen på tankstationen med flere ”indhak” og en længde på 8,5 meter ikke sådan lige passer med hverken en eller flere standardmåtter.

”Vi rettede straks henvendelse til vores tyske leverandør Werkstep, som leverer aflastningsmåtter på specialmål”, fortæller Jacob Linneberg-Eriksen fra vores kontor i Aalborg.

Vi valgte at anbefale en Drehfit måtte. Denne type ståmåtte udmærker sig ved at være særlig god på arbejdsstationer, hvor brugeren bevæger sig meget på stedet (roterer) – som det er tilfældet netop i denne situation.

Et Excel-ark bliver til en aflastningsmåtte

For at undgå misforståelser bad vi Klaus oplyse de ønskede mål. Dette resulterede i den færdige måtte tegnet op i et Excel ark med mål og indhak og det hele. Denne tegning blev så sendt til producenten, som gik i gang med det store arbejde at få tilskåret og limet den noget komplicerede løsning sammen.

En så stor måtte kræver at flere mindre aflastningsmåtter skæres til og limes sammen. Da det var vigtigt at indhak og snublekant passede nøjagtig med kasselinjens udformning, krævede opgaven en hel del korrespondance med producenten inden måtten kunne leveres hos Klaus og hans medarbejdere. Få dage efter modtog Jacob et opkald fra Assens, hvor Klaus oplyste at måtten var flot men desværre spejlvendt!

”Jeg havde nær fået et hjertestop”, beretter Jacob hovedrystende.

Heldigvis var det kun en spøg og Jacob slap med forskrækkelsen! Klaus fortalte at måtten passede perfekt og at medarbejderne allerede havde givet udtryk for at den gjorde de mange timer på benene mindre anstrengende og mere behagelige.

Flade og slidstærke bobler

Drehfit måttens overflade består af ”flade bobler”, som er særligt lette at dreje på samtidig med luften i boblen sikre en fjedrene følelse når måtten benyttes. Måtten er fremstillet af materialet polyurethan og er derfor:

  • Særdeles slidstærk
  • Modstandsdygtig overfor lys og temperaturudsving
  • Langtids holdbar
  • Lugtfri
  • Miljøvenlig (fri for silicone, CC og HCFC)

Måtterne leveres desuden også i en antistatisk variant samt fremstillet i nitrile, NBR, som giver en brandhæmmende aflastningsmåtte, der er modstandsdygtigt overfor syrer og olier.

Tilbage til oversigten
“Efter en lang arbejdsdag bag kassen er mine ben og fødder slet ikke så trætte som før. Det er sådan en god følelse at gå på den nye måtte!”
Susanne
Ekspedient
Med en ergonomisk aflastnings-måtte kan du holde til at stå op og arbejde i længere tid, uden at blive træt og øm i krop og ben
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op
Tilbage til oversigten