Besthane klarer udfordringerne

Nedslidte hjul gav dårlig kørsel og risiko for unødig slitage på maskinen. Efter opgradering til sværlasthjul kører maskinerne igen let som en leg.

 

Søndergaard Nedrivning i Frederikssund er en af Danmarks største spillere indenfor nedrivning og miljøsanering, og har mere end 60 års erfaring indenfor området.

Hårdt arbejde slider

Søndergaard Nedrivning har de seneste år investeret en del i maskiner, robotter og andet tidssvarende materiel. I deres store maskinpark har de bl.a. to maskiner til at skrabe linoleum og gulvtæpper af med. Dog har de kørt så meget, at hjulene foran og nedenunder er nedslidt, hvilket gør at maskinerne ikke kører særlig godt.

Besthane klarer alle udfordringer

Udfordringen ligger i at finde nogle hjul, der både kan klare store belastninger og samtidig skal være slidstærke og letkørende på det varierende og ujævne underlag.

Løsningen blev sværlasthjul med Blickle Besthane® monteret i ekstra kraftige opsvejsede stålgafler. Disse hjul egner sig bedst til opgaven, da Blickle Besthane® er kendt for at have meget lav rullemodstand, høj dynamisk belastningsevne og så er det ekstra slidstærkt.

Kunden købte først disse hjul til den ene maskine for at afprøve effekten. Kort efter kom han retur med beskeden om, at det var de helt rigtige hjul til opgaven. Den anden maskine blev derfor også opgraderet.

Tilbage til oversigten