Sparring ledte til specialløsning

Ifølge ejer af WeldingDroid, Kevin Christensen, er god service, løbende sparring og tryghed i processen altafgørende for en god handel - og det fik han, da han købte hjul hos KS Gruppen og Blickle.

Svejsevirksomheden Weldingdroid sælger automatiske svejserobotter til svejsning af rør. Robotterne skal kunne dreje rørende rundt for at udføre svejsningen. Men for at rørene kan dreje rundt, kræver det et par hjul på svejserobotterne - og dét havde WeldingDroid faktisk allerede sørget for hos en konkurrerende hjulforhandler.

Så hvorfor skiftede de til et samarbejde med KS Gruppen?

"Egenskaberne på Blickles hjul har været nogenlunde det samme som førhen, men servicen vi har fået og alt det, som følger med, synes jeg er meget vigtigere. Hver gang jeg har et lille problem, så kan man ringe til KS Gruppen, og de laver nogle beregninger for os eller andet, altså ja det er servicen, som virkelig gør forskellen og sørger for, at vi fortsætter med at handle hos KS Gruppen," siger CTO og grundlægger af WeldingDroid, Kevin Christensen.

For Kevin var det vigtigt ikke blot at finde en leverandør af hjulene men også en sparringspartner, som kan vejlede under hele processen.

I den forbindelse har Blickle ikke bare leveret hjulene til maskinerne, men de har lavet en specialløsning. I begyndelsen købte WeldingDroid standardhjul, hvor Blickle raspede belægningen af og lagde en ny på, så den matchede Kevins ønsker med hensyn til farve og design. Efterfølgende udviklede Blickle en specialsending med den rigtig belægning på fra begyndelsen. Alt dette overgik Kevins forventninger til samarbejdet:

"Det synes jeg var vildt fedt! Og de kunne endda stadig holde prisen nede. Det er helt genialt og virkelig godt. Jeg har en tryghed i, at det jeg sender ud af min virksomhed, det virker. Det er beregnet og det hele, så den kan det, den skal på grund af de hjul og samarbejdet med KS Gruppen og Blickle."

Udover at få leveret hjul i topkvalitet har WeldingDroid også fået tryghed i en samarbejdspartner som KS Gruppen, hvis konsulenter både agerer sparringspartnere og rådgivere før, under og efter købsprocessen.

WeldingDroid har med deres innovative tankegang gjort svejsning nemmere siden 2019. Svejsearbejdere tilbringer ofte mange timer i uhensigtsmæssige stillinger for at udføre svejsearbejdet korrekt. Det gælder især i situationer, hvor der er tale om svejsning af rør. Det er hårdt, manuelt arbejde, og kvaliteten kan svinge, såfremt koncentrationsevnen ikke rækker hele dagen.

Løsningen med svejserobotter resulterer i, at svejsearbejderen får frie hænder samt øger effektiviteten og tempoet af svejsningen med op til 600%. Maskinen kan alle betjene korrekt efter 5 minutter og hermed kan svejse rør i størrelserne Ø6 mm - Ø3000 mm.

Vi er superglade for at have hjulpet WeldingDroid med nye hjul til deres svejserobotter og bidraget til at gøre svejsning nemmere. KS Gruppens samarbejde med WeldingDroid er langtfra færdigt, og der er allerede flere projekter i støbeskeen. Vi glæder os fortsat til samarbejdet.

Tilbage til oversigten
“Jeg har en tryghed i, at det jeg sender ud af min virksomhed, det virker. Det er beregnet og det hele, så den kan det, den skal på grund af de hjul og samarbejdet med KS Gruppen og Blickle.”
Kevin Christensen
CTO & Founder - Weldingdroid
Tilbage til oversigten