Ses vi til hi messen 2023? ✨   

Har du læst, at KS Gruppen deltager på HI-messen 2023 i messecenter Herning? Hvis ikke, så læs med herunder! For vi deltager nemlig i år, og vi glæder os virkelig til at vise jer, hvad vi medbringer  ?✨

Når dørene til HI-Tech & Industry Scandinavia 2023 åbner d. 3-5. oktober, kan du opleve industriens mest innovative nyheder! Derfor kan du selvfølgelig også finde KS Gruppen A/S, som naturligvis deltager med produkter og teknologier, som kan være relevante i lige netop din virksomhed.   

Vores salgskonsulenter lover at sørge for den gode stemning og glæder sig til at inspirere og dele ud af vores viden.

Vi medbringer løftebordsvognen fra Xetto og Blickles ErgoMove transportsystem, og vi vil hellere end gerne tage en snak om, hvordan de kan bidrage i din virksomhed ? 

- Xetto er en elektrohydraulisk løftebordsvogn, som sikrer en ergonomisk arbejdsgang ved transport af tungt gods i din varebil. 

- ErgoMove  sikrer, at du kan flytte tungt gods, let og sikkert og reducerer risikoen for skader på led og muskulatur i forbindelse med overbelastning. 

Vi  medbringer desuden et udvalg af Expressos sækkevogne samt Tiller LiftMobile, som de også gerne vil vise frem og demonstrere. 

- Expresso alu sækkevogne er modulopbygget, hvilket giver stor fleksibilitet. Vi kan tilbyde mere end 2.000 forskellige løsninger fra lager. 

- Med en Tiller LiftMobile  kan du nemt håndtere forskellige opgaver såsom løft af hvidevarer, flytning af vinduer eller løft og placering af tv-skærme og meget mere!

Foruden ovenstående medbringer vi naturligvis et udpluk af forskellige transporthjul - og vi er sikre på, at vi kan finde ét hjul, som løser netop din rullende udfordring. 

Hvis du vil høre mere om vores deltagelse til messen, så tøv ikke med at give os et kald på +45 98 15 15 11 ?  eller læs mere på vores virksomhedsprofil.

Vi håber på at se dig ved stand H6258?   

diverse/image006.jpg

Tilbage til oversigten