Reservedele til Expresso sækkevogne

Da Expresso sækkevogne er modulopbyggede, kan stort set alle delene udskiftes. Det er som oftests håndtagene og glideskinnerne der står for skud for slitage i en travl hverdag. Nederst på siden finder du reservedelslister på vores mest solgte sækkevogne.

Udskiftning af glideskinner

Glideskinnerne er så smarte, at de selv fortæller hvornår de skal udskiftes. Når der fremkommer en rød streg på skinnerne, er det ved at være tid. Glideskinnerne udskiftes let ved at løsne begge klemmer med en skruetrækker, hvorefter skinnerne kan tages af og de nye sættes på. Klemmerne kan genanvendes, og ellers kan der købes nye. Se en how-to video med hvordan glideskinnerne udskiftes herunder.

Udskiftning af håndtag

Håndtagene på sækkevognen er udsatte for slag og påkørsler, og kan derfor gå i stykker. Derfor sælger vi håndtagene stykvis, og de udskiftes let. Hvis det er sikkerhedshåndtag, du har på din sækkevogn, er der en lidt anden fremgangsmetode.

Det ødelagte håndtag fjernes og røret rengøres. Det nye sikkerhedshåndtag ligges i varmt vand (70-80 grader) et par minutter, så det udvider sig. Tag håndtaget op og monter det straks. Når håndtaget er kølet af, trækker det sig sammen om røret og sidder fast.

Se how-to videoer her:

Læs mere
Expresso alu sækkevogne er modulopbyggede. Dermed kan alle delene udskiftes, og sækkevognens levetid forlænges betydeligt.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Forvandel din sækkevogn til en stolevogn

Noget af det tilbehør vi sælger mest af, er stolepåsatserne. Her har vi 3 forskellige varianter: en højdejusterbar stolepåsats, aftagelig stolepåsats samt en stolepåsats til skovlen. Du kan se et billede af de 3 varianter herover. 

Den højdejusterbare stolepåsats er fastmonteret, og er derfor til dig der ofte flytter rundt på stole. Påsatsen kan godt foldes op, så sækkevognen kan benyttes til andre opgaver - dette gælder dog ikke modellen til de smalle stole. Selve bøjlen til stolene kan justeres i højden vha. indstillingsmulighederne på hulstangen. Vær OBS på at der findes en påsats til almindelige stole og en til smalle stole. 

Vi har en fleksibel stolepåsats, der påsættes via 2 gribearme med skridsikker belægning. Den kan også justeres i højden, alt efter hvor du placerer den. Når du ikke skal bruge stolepåsatsen, kan den sættes på en krog på nederste tværstiver. 

Stolepåsatsen til skovlen, hæftes fast via 2 bøjler på fodpladens bagpanel. Heri kan du sætte de bagerste stoleben op i og lade ryglænene støtte op af sækkevognen når du tilter sækkevognen.

Det er gældende for alle stolepåsatserne, at de max må løfte 10 stole.

Hjul til Expresso sækkevogne

Når du bestiller en Expresso sækkevogn, kan du for det meste selv bestemme hvilken type hjul der skal være på - det afhænger selvfølgelig af hvilken type sækkevogn du vælger. Vi har herover vist de hjul vi sælger flest af. 

Hjul nr. 21 er et sort luftgummihjul Ø260 mm med rilleprofil. Hjulet er stødabsorberende og har optimal rullemodstand - også på ujævne underlag.

Hjul nr. 22 er et sort luftgummihjul Ø260 mm med blokprofil. Hjulet er stødabsorberende og har optimal rullemodstand - også på ujævne underlag.

Hjul nr. 23 er et lysegråt afsmitningsfrit luftgummihjul Ø260 mm med rilleprofil. Hjulet er stødabsorberende og har optimal rullemodstand - også på ujævne underlag.

Hjul nr. 25 er et punkterfrit og afsmitningsfrit gråt Airlex hjul Ø260 mm med rilleprofil. Hjulet er yderst slidstærkt, stødabsorberende og har optimal rullemodstand - også på ujævne underlag.

Hjul nr. 42 er et punkterfrit og afsmitningsfrit gråt elastisk to-komponent massivgummihjul Ø200 mm med flad bane. Hjulet er yderst slidstærkt samt stødabsorberende.

 

 

Tilbehør til Expresso sækkevogne

Der fås et hav til tilbehør til Expresso sækkevognene. Herover ser du et udvalg af tilbehøret, og i kataloget kan du se endnu mere tilbehør. 

Fodpedal til at lette belastningen ved tiltningen af tungt gods. Letter belastningen med helt op til 30%. Efter fodpedalen er monteret, kan fodpladen ikke længere slås op.

Kvartpallegaffel til sækkevognen monteres let via 4 skruer. Disse gafler er til let transport af kvartpaller.

Vi har en særlig påsats til ergonomisk håndtering af borde. Denne påsats kan kun anvendes sammen med højdejusterbar stolepåsats KS 1044.

Til ergonomisk transport af tungt gods på trapper med 2 personer, har vi et ekstra bærehåndtag. Dette kobles på akslen under skovlen. Bærehåndtaget fås til 3 forskellige akselbredder; 440, 510 og 600 mm.

Spændestrop med Clipfix, der klikkes direkte på Expresso sækkevognen. Åbnes via klikspænde. Fås i 3 længder; 1500, 2500 og 3500 mm.

Spændestrop, der er en lang rem med fjederpåvirket metallås. Fås i 2 længder; 2500 og 3500 mm.

2-delt surringsrem med løkker i enden. Længde: 3700 mm.

Spændestrop med krog til fastgørelse af bl.a. større kasser. Denne spændestrop passer kun sammen med de multifunktionelle sækkevogne.

Justerbart støttehjul til tøndevognene. Sikre let og ergonomisk transport af store tønder på op til 500 kg.

Støttehjul til multifunktionel sækkevogn KS 634 636 21. Kan klappes ind, når de ikke anvendes.

Beskyt det sarte gods du transporterer med disse bløde beskyttere. De sættes fast omkring sækkevognens ramme vha. velcro, og kan derfor placeres hvor du ønsker det. Fås i 2 længder; 70 og 140 mm.

Reservedelslister til Expresso sækkevogne

Kontakt os for rådgivning