Serveringsvogne

Serveringsvogne er et vigtigt redskab i hverdagen i flere brancher. Vores rulleborde kan også anvendes som serveringsvogne bl.a. i kantiner, på restauranter, hoteller og kontorer. Vognene er velegnede til anvendelse under borddækning, transport af beskidt service, servering af mad eller klargøring til et møde i konferencelokalet.

Har du brug for en serveringsvogn til storkøkkener og andre steder med krav til hygiejnen, anbefaler vi serveringsvogne i stål. En rustfri serveringsvogn kan let rengøres med rengøringsmidler og spules, uden at ruste.

Se et større udvalg i vores katalog herunder.

Læs mere
Vi har mere end 4.900 varer oprettet under transport, så vi kan helt sikkert finde en løsning til dig
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Serveringsvogne effektiviserer din hverdag

Går du ofte frem og tilbage med diverse service eller køkkenudstyr? Så er en serveringsvogn det perfekte arbejdsredskab til dig. Vognen kan bl.a. anvendes i kantinen eller på restauranten, hvor du skal gå mange gange frem og tilbage med service eller mad. En serveringsvogn optimerer din arbejdsgang og du bruger mindre kræfter, både ved at bære mindre, men også ved at du går færre gange.

Farverige vogne sætter kulør på hverdagen

Nogle af serveringsvognene fås i mange forskellige farver. Så der er helt sikkert en farve der passer til jeres miljø. Og ønsker i en vogn med trælook, har vi serveringsvogne med hylder af laminat i 4 forskellige trælook; birk, bøg, kirsebær og mahogni.

Bakkevogne til brugt service

Arbejder du fx i en kantine, og ønsker du at gøre afrydningen nemmere og mere overskuelig? Så er en bakkevogn med plastbakker vejen frem. Her er der plads til 14 bakker, som kantinens brugere kan sætte deres brugte service på. Bakkerne måler 300x400 mm.

Kontakt os for rådgivning