Værkstedsstole til autoværksteder

Makker du med biler, så kender du behovet for en ergonomisk værkstedsstol med hjul, når du skal ned i de lave arbejdsstillinger. Med en værkstedsstol kan du let tilpasse arbejdshøjden til det, du arbejder med, og på den måde undgår du akavede arbejdsstillinger, der overbelaster led og muskler.

Værkstedsstolene fås med forskellige typer af sæder i forskellige materialer. Det mest anvendte materiale er PU-skum, da det er let at rengøre. Standardfarven på værkstedsstolene er sort, men kan efter ønske leveres i andre farver.

Det kan være hårdt at sidde lettere foroverbøjet i flere timer ad gangen, og derfor kan der tilkøbes ryglæn til flere af værkstedsstolene.

Er du på udkig efter en lidt højere stol med enten hjul eller glidesko, har vi også et stort udvalg af arbejdsstole.

Læs mere
En enkelt sygedag koster samlet set mere end en god ergonomisk arbejdsstol.
Ring til os på +45 98 15 15 11
eller lad os ringe dig op
Bliv ringet op

Montørstol

Med en montørstol har du altid værktøjet lige ved hånden. Stolene kommer nemlig med 2 aftagelige bakker, hvori værktøj, skruer, bolte mm. kan ligge sikkert. Bakkerne er udstyret med et bærehåndtag, således du kan tage dit værktøj og dippe dutter med dig.

En montørstol med hjul gør, at du let kommer omkring det du arbejder med, om det er en bil, en motorcykel eller noget tredje. Monteret med 5 hjul med bremse, således du kan låse stolen, hvis du har brug for at den ikke flytter sig.

Tilpas din værkstedsstol

Alle værkstedsstolene (på nær den superlave) kan justeres i højden, således du opnår en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Nogle af sæderne kan også indstilles i vinklen, således den kan tippes lidt fremover. Det kan gavne både hofter og blodomløb.

Værkstedsstolene kan tilpasses dine behov ved at udstyre dem med ekstra tilbehør. Har du f.eks. behov for et lille ryglæn, så kan det monteres på flere af modellerne. Ligeledes kan der eftermonteres en fodring, hvis det er dit behov.

Arbejdstaburet med hjul

Arbejdstaburetter med hjul er alsidige og kan anvendes mange steder, bl.a. på værksteder. Arbejdstaburetterne fås med sæder i forskellige udformninger og materialer. De mest anvendte materialer er PU-skum og kunstlæder. Fordelen ved PU-skum er, at det er let at rengøre. Hvis du vælger at have ryglæn på din arbejdstaburet, kommer det i samme materiale som sædet.

Lille montørvogn til autoværkstedet

Hvis du har brug for at have dit værktøj lige i nærheden, samt et aflægningssted for det du arbejder med? Så har vi en lille fiks montørvogn med 3 lag. Hver lag består af 2 aftagelige bakker med bærehåndtag. På montørvognen er der både plads til værktøj, skruer, bolte og diverse andre dippe dutter.

Kontakt os for rådgivning