Luft i hjulene er vejen frem

Danmark er historisk set et landbrugsland og det er vi stadig i stor grad. Hver eneste dag producerer vi store mængder kød, mælk, korn og meget andet. Det betyder mange hjul og vogne til transport af bl.a. foder og maskiner. Men det kræver også automation af produktionen og her er der også brug for hjul til at få maskinerne til at køre glat og ubesværet.

Men det er ikke altid let at få hjulene til at dreje uden stop og der er mange udfordringer på de forskellige underlag. Småsten, hø, halm, ujævne staldgulve, snavs og hvad der ellers hører til, er alle udfordringer, som hjulene skal kunne klare for at gøre hverdagen lettere. De foretrukne hjul mod de mange krævende underlag er derfor luftgummihjul, der kører ubesværet uanset underlag.

Hos KS Gruppen har vi et bredt sortiment af luftgummihjul, PUR-hjul, massivgummihjul og punkterfrie hjul. Det betyder, at du kan få de hjul, som kører bedst på dit - eller dine - underlag og med de udfordringer din virksomhed og arbejdsplads har.

Alt i kørende materiel

Mangler du mere end bare hjul, kan vi også hjælpe dig med fodervogne, sækkevogne, transportvogne, palleløftere, løfteborde og meget andet. Som du ved, bliver kørende materiel i landbrugsindustrien ofte beskidt - og også mowbeskidt for at sige det på godt jysk. Mange af vores vogne kan derfor også tåle at blive spulet, så du let kan komme om ved rengøringen.

Dine behov er vores prioritet. Derfor er alle vores hjul og produkter også af høj kvalitet, så du får lang levetid ud af produkterne. Vores ekspertise og know-how får du med helt gratis. Vi sidder altid klar til at hjælpe og rådgive dig, hvis du har brug for det. Vidste du fx, at du ved at sikre korrekt dæktryk kan forbedre både køreevne og levetid på hjulene? Eller at hyppig smøring af aksler og nav er vitalt i de køremiljøer, som findes i landbrugsindustrien?

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig