content/produktbilleder-til-brancher/airport-airborne.jpg content/produktbilleder-til-brancher/airport-schiphol-shopper.jpg content/produktbilleder-til-brancher/airport-expresso.jpg

Vi holder hjulene kørende i en hektisk hverdag

Lufthavnen er et af de steder, hvor der er utroligt høje krav om standard og service. Er servicen ikke helt i top, risikerer du klager fra tusindvis af passagerer. Men hvad ligger der i standard og service? Der ligger masser af hjul! Både i de områder hvor passagererne færdes og inde bagved hvor personalet sørger for, at alting forløber, som det skal. Passagererne skal bruge bagagevogne, håndbagagevogne og transitvogne alt efter, hvor i lufthavnen de befinder sig. Ude bagved er der brug for alt fra reservehjul i maskinerne til kuffertvogne og transportvogne, så bagagen kommer sikkert og hurtigt frem.

Alt dette skal vælges med øje for sikkerhed, effektivisering, brugervenlighed og funktionalitet, så de mange brugere får det bedste indtryk af lufthavnen og samtidig den letteste og hurtigste start på deres ferie eller forretningsrejse. Og det er slet ikke medtalt personalets forventning om lang levetid og minimale omkostninger til vedligehold og rengøring på trods af tusindvis af brugere hver dag. Vi garanterer at vi kan finde et hjul der matcher dine krav, vi har nemlig +30.000 standard hjulløsninger.

Når du skal vælge hjul til dine vogne eller din opgave, er det altså ikke en let opgave. I den situation vil du sikkert gerne, at din samarbejdspartner har et stort know-how og ekspertise inden for området, så du kan stole på, at deres vejledning og råd kommer dig til gode i dine valg. Sådan er det her hos KS Gruppen. Vi har arbejdet med alle typer af vogne og hjul til lufthavne i rigtig mange år og har specialiseret os i udvikling, design og salg af håndbagagevogne og kuffertvogne til hele verdenen.

Danish Design

Som nævnt har vi specialiseret os i udvikling og design af håndbagagevogne og kuffertvogne, og har haft egen produktion. Vores trolleys er ikke kun forbeholdt lufthavne. De bliver også anvendt på banegårde, shoppingcentre, hoteller, biblioteker, detailforretninger og mange andre steder, hvor kunder eller passagerer har brug for kvalitetsvogne i stilrent Danish Design. Blandt vores kunder tæller flere store internationale lufthavne, banegårde samt kæder af shoppingcentre.

Vi laver også skræddersyede produkter til individuelle projekter og kan rådgive dig i design, materialevalg, holdbarhed, rulle- og igangsættelsesmodstand og meget mere.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig