Til de rullende møbler

Møbelindustrien har spillet en stor rolle i Dansk industri og den har spillet en vigtig rolle for vores omsætning, vækst og beskæftigelse i Danmark. Selvom finanskrisen har taget hårdt på møbelindustrien, vender skuden lige så stille igen og der er stadig stor interesse for dansk og nordisk design - specielt i møbler. Det giver et stort vækstpotentiale, som sætter krav til både kvalitet og pris af det færdige produkt og af de elementer, der tilsammen udgør det samlede hele.

Hvis du designer møbler og skal bruge hjul til dit møbeldesign, er du kommet til det helt rigtige sted. I KS Gruppen brænder vi for at finde lige netop det hjul, som fuldender dit design. Vi har +30.000 standardløsninger af høj kvalitet og til en fair pris. Til jeres branche vil vi kigge på apparathjul og møbelhjul. Som en ekstra service tilbyder vi gratis CAD-tegninger af alle hjulene online - alt du skal bruge er et login.

Vi har også mulighed for at lave specialløsninger, som vi designer og producerer i tæt samarbejde med dig. Vi er meget fleksible, hvis du har en idé til dit design og ønsker at efterkomme dine idéer.

Har du brug for råd og vejledning, stiller vi gerne vores ekspertise og support til rådighed. Vi kan bl.a. vejlede dig, hvis du ikke er sikker på banetype, materiale, størrelse eller design features. Uanset om du vælger standardløsningen eller får lavet et specialdesign, kan du få det æstetiske og flotte design, du søger. Alle vores hjul er produceret i Tyskland og er af højeste kvalitet.

En mere ergonomisk hverdag

Arbejder du ikke med møbeldesign men derimod med produktion, opbevaring og transport af møbler, kan vi også hjælpe dig. Vi har nemlig et stort udvalg af produkter, som kan hjælpe dig til bedre ergonomi på arbejdspladsen. For hos KS Gruppen er ergonomi og din sundhed en topprioritet. Derfor har vi et bredt sortiment af bl.a. aflastningsmåtter, ergonomiske arbejdsstole, løfteborde og alt i transportmateriel såsom palleløftere, sækkevogne, reolvogne og rulleborde. Så kan arbejdsdagen lettes for produktionslinjen, på lageret og i transporten.

Er ergonomi, bedre arbejdsmiljø og transportmateriel i dine tanker, kan du hos KS Gruppen få det hele i en totalløsning, der dækker alle dine behov.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig