Sterile omgivelser sætter krav til hygiejnen

Den danske medicinalindustri er blandt de førende i verden hvad angår forskning, udvikling og produktion af farmaceutiske produkter, som eksporteres til hele verden.

Det betyder at der kontinuerligt stilles ekstremt høje krav til de maskiner og andet udstyr, der benyttes i det daglige arbejde. 

Hjulløsninger af højeste kvalitet Made in Germany

KS Gruppen A/S er en af Danmarks største udbydere af apparat-, industri- og sværlasthjul og hovedparten af vores hjul leveres fra vores samarbejdspartner Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co. KG i Tyskland, som er en af verdens førende producenter af hjul til alle formål.

Programmet spænder fra små lette hjul fra størrelse Ø35 mm til lettere konstruktioner og møbler, og op til super sværlasthjul med belastningsevner på 100 tons.

I vores store hjulprogram findes også kulde- og varmebestandige hjul, som klarer indsats i -60° - +600° C, samt hjul, som gennem deres materialeteknologi og optimerede udformning kan nedsætte igangsætnings- og rullemodstanden væsentligt. Monteret på elektrisk drevne enheder, betyder det faktisk at brugstiden mellem opladningerne kan øges væsentligt!

Under Blickles store program kan vi også tilbyde det schweiziske brand Progressus, som er specielt udviklet og fremstillet til den farmaceutiske industri.

Vi vil tillade os at sige, at vi har et Blickle hjul til ethvert formål – også et der passer til netop din opgave og vi hjælper naturligvis gerne med at konfigurere en løsning, der passer til netop dit behov.

Skulle du have interesse i det, tilbyder vi også teknisk rådgivning og vejledning samt mulighed for download af 3D CAD tegninger fra vores website. 

Rustfrie gafler fremstillet i AISI 316 syrefast stål

Til områder hvor der kræves den højeste hygiejne, kan vi som noget nyt også tilbyde et bredt program af hjul med gafler fremstillet i AISI 316 syrefast stål.

Disse hjul er ekstremt modstandsdygtige overfor selv de mest aggressive rengøringsmidler, herunder også klor og lud.

Ergonomi og intern transport

Med vores store program af rustfrie produkter, kan vi hjælpe dig med at optimere din hverdag.

Vi leverer, udover hjul, alt det der er behov for til jeres interne transport, så som palleløftere, løfteborde og andet internt transportmateriel, herunder bordvogne – og det hele naturligvis i rengøringsvenlige rustfrie udførelser. Derudover kan vi tilbyde et stort program indenfor industriel, ergonomisk arbejdsmateriel, så som rustfrie arbejdsstole, specialstole til laboratorier og renrum, samt ergonomiske arbejdspladsmåtter.

I vores afdeling for indretning tilbyder vi også et meget stort program af garderobe- og opbevaringsskabe til omklædningsrum og værksteder.

Vi vil vove den påstand, at de rigtige hjul og det rigtige ergonomiske arbejdsmateriel er med til at reducere sygefravær, samtidig med at det effektiviserer den daglige drift og skaber større arbejdsglæde.

Det er vores mål, at vi gennem stærke løsninger, styrker og udvikler vores kunders forretning.

Vi skaber mobilitet! 

Har du brug for mere personlig rådgivning til en konkret sag eller problemstilling, så kontakt os og aftal et uforpligtigende møde med en af vores erfarne konsulenter.

Vi er nysgerrige på din forretning og vi udfordrer gerne din nuværende løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig