Sterile omgivelser sætter krav til hygiejnen

I medicinalindustrien er der også tårnhøje krav til rengøringen af de produkter, der bruges. De skal kunne rengøres 100% og til bestemte standarder, så de kan være i sterile omgivelser uden at kontaminere. Derfor har vi et bredt sortiment af rustfrie produkter – lige fra hjul og arbejdsstole til rulleborde og løfteborde.

De rette hjul til dit miljø

Udover et bredt sortiment af rustfrie hjul, leverer vi også autoklaverbare hjul, der tåler sterilisation ved meget høje temperaturer. Alle hjulene er i højeste kvalitet og bliver fremstillet i Tyskland, hvor vi også har et testcenter, som sikrer, at alting er i bedste orden inden de forlader fabrikken. Vores hjul er alle ISO-certificerede og du kan downloade CAD-tegninger på vores hjemmeside.

Vi leverer også syrefaste rustfrie produkter, som er helt perfekte til laboratorier, hospitaler og andre steder, som arbejder inden for farmaceutisk produktion. De syrefaste rustfrie produkter, også kendt som AISI 316, er ekstremt modstandsdygtige over for alle typer rengøringsmidler inklusive klor og lud. Det betyder, at de overholder selv de skrappeste lovkrav omkring korrosionsbestandighed (hvor godt de modstår nedbrydning, når du bruger skrappe rengøringsmidler på dem). Deres modstandsdygtighed mindsker også omkostningerne til vedligeholdelse, og giver en længere levetid.

Ergonomiske hjælpemidler

Når du skal fragte ting på arbejdspladsen, er det vigtigt, at du gør det på en ergonomisk korrekt måde. På den måde mindsker du nemlig risikoen for arbejdsskader og overbelastning af muskler og led. Bedre ergonomi betyder bedre arbejdsmiljø, mindre sygefravær og gladere medarbejdere.

Hos KS Gruppen ønsker vi, at du får den bedste dagligdag med god ergonomi. Derfor har vi et stort udvalg af ergonomiske løsninger, såsom rustfrie bord- og hyldevogne, ministablere og rustfrie palleløftere. Vi har også ergonomiske aflastningsmåtter og arbejdsstole, specielt designet til jeres miljø.

Vi leverer i både store og små sendinger, men vi laver også gerne specialløsninger, som passer til dine behov og de krav, du skal overholde. Vil du have råd og vejledning i udvælgelsen af den bedste løsning, står vi også til din rådighed med mange års ekspertise og know-how inden for hjul og for løsninger til medicinalindustrien.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig