En fleksibel løsning

Jern- og metalindustrien er en fleksibel branche i konstant forandring. Der er mange skiftende projekter, som hver kræver sine elementer og hjælpemidler til udførelse af opgaven. Det betyder, at du har brug for en samarbejdspartner, der kan imødekomme den fleksibilitet.

Det kan vi i KS Gruppen. Vi har nemlig intet minimumskøb og kan altid imødekomme dine bestillinger med vores brede sortiment. Vores store know-how og ekspertise indenfor både hjul og transportmateriel gør, at du kan finde råd og vejledning til at finde lige præcis det produkt, som passer til opgavens kravspecifikationer.

Made in Germany

Vores hjul er fremstillet i Tyskland og er kvalitetstestet inden de forlader fabrikken. Det giver dem lang levetid – også på din arbejdsplads. Vi ved, at der ofte ligger metalspåner på gulvet fra produktionen. Her gælder det om at vælge den rette banetype og det rette materiale, som kan klare udfordringen. Vi sidder selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du får et hjul, som lever længe - også i dit miljø.

Skal hjulene indgå i noget større, kan du downloade CAD-tegninger af hjulene på vores hjemmeside. Så har du alle tekniske informationer og 3D-tegninger af hjulene.

Ergonomiske arbejdsredskaber

Når du arbejder med jern og metal, er der også nogle krav til dit arbejdsmiljø, som skal overholdes. Der er grænser for, hvor meget du må løfte og for hvor meget du må belastes i dine arbejdsstillinger. Her spiller ergonomi og de rigtige hjælpemidler en vigtig rolle. Det kan være alt fra aflastningsmåtter og ergonomiske løfteborde og arbejdsstole til løftere, transportvogne og palleløftere.

Aflastningsmåtter kan aflaste led og muskler ved længere tids stående arbejde. Måtterne fås til ethvert miljø, og kan sågør modstå olie, kemikalier og skærevæsker samt glødende metalspåner. Og så fås de i mange forskellige størrelser.

Når vi snakker ergonomi, vidste du så, at det rigtige hjul kan mindske rulle- og igangsættelsesmodstanden, så vognen er både lettere at sætte i bevægelse og holde kørende? Det giver dig en lettere hverdag og derfor bedre arbejdsmiljø, da kroppen udsættes for mindre kraftpåvirkning.

Vi kan være din totalleverandør

Har du brug for nyt inventar til din arbejdssstation eller arbejdsplads, har vi også her alt, hvad du skal bruge. Vi har alt fra arbejdspladsmåtter, værktøjsskabe og løfteborde til ergonomiske arbejdsstole og omklædningsskabe. Altså alt under ét tag.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig