Transporthjul til industrien Kemikalieskabe til industrien Arbejdsstol til industrien

Fleksible løsninger til en branche i konstant udvikling

Jern- og metalindustrien er en branche i konstant udvikling og vil man være med fremme i første række kræver det første klasses bearbejdningsmaskiner, -processer og komponenter af høj kvalitet for at kunne imødekomme de stadigt stigende krav om kvalitet og nytænkning.

De mange skiftende projekter betyder at man hurtigt skal kunne omstille sig fra en opgave til en anden og være fleksibel og det stiller samtidig krav til løsningsorienterede samarbejdspartnere.

En sådan samarbejdspartner er KS Gruppen A/S

Vi er en af Danmarks førende specialister indenfor rådgivning og salg af apparat-, industri- og sværlasthjul samt internt transportmateriel og industriel, ergonomisk indretning. Vores mål, at vi gennem stærke løsninger, styrker og udvikler vores kunders forretning.

Vi skaber mobilitet!

Hjulløsninger af højeste kvalitet Made in Germany

Hovedparten af vores hjul leveres fra vores samarbejdspartner Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co. KG i Tyskland, som er en af verdens førende producenter af hjul til alle formål.

Programmet spænder fra små lette hjul fra størrelse Ø35 mm til lettere konstruktioner og møbler, og op til super sværlasthjul med belastningsevner på 100 tons, som bl.a. bruges i forbindelse med produktion af komponenter til vindmølletårne og off-shore fundamenter – og så alt det, der ligger derimellem.

Vi vil tillade os at sige, at vi har et Blickle hjul til ethvert formål – også et der passer til netop din opgave og vi hjælper naturligvis gerne med at konfigurere en løsning, der passer til netop dit behov, ligesom vi naturligvis også tilbyder teknisk råd og vejledning samt mulighed for download af 3D CAD tegninger fra vores website.

Internt transportmateriel til alle formål

Har du brug for hjælp med intern transport af varer og komponenter i hverdagen? Vi kan tilbyde dig den rigtige løsning gennem vores store program af standard vogne og udstyr, som leveres af branchens absolut førende leverandører, hvad enten det gælder en simpel sækkevogn eller en avanceret hydraulisk løftebordsvogn.

Og dækker vores standardudvalg alligevel ikke det du søger, så hjælper vi gerne med en special løsning.

Ergonomisk arbejdsmateriel

I en travl hverdag er det altafgørende, at du aflastes hvor det er muligt.

Vi tilbyder et af markedets bredeste sortimenter af ergonomiske aflastningsmåtter til stående arbejdspladser, der bl.a. kan modstå olie, kemikalier, skærevæsker og glødende metalspåner, ergonomiske arbejdsstole til bl.a. svejsearbejdspladser, samt skabe og opbevaringsudstyr til værksteder og omklædningsrum.

Har du brug for mere personlig rådgivning til en konkret sag eller problemstilling, så kontakt os og aftal et uforpligtigende møde med en af vores erfarne konsulenter.

Vi er nysgerrige på din forretning og vi udfordrer gerne din nuværende løsning. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig