Hjulene får dine robotter til at køre

Når man snakker om robotter, er hjul ikke det første man tænker på. Men det burde det måske være. De rigtige hjul får maskineriet til at køre glat og støjsvagt. Stabil kørsel og støjsvaghed er nogle af de vigtigste elementer for robotter. De skal nemlig gøre produktionen mere effektiv, aflaste medarbejderne og skabe et bedre arbejdsmiljø uden overbelastning. Når hjulene først indtænkes og vælges til sidst i udviklingen, kræver det ofte specialhjul og den slags koster. 

Robot og automationsindustrien i rivende udvikling

I dag bruger vi danskere robotter flere steder end nogensinde før. Robot- og automationsindustrien er nemlig den hurtigst voksende industri i Danmark. Og effektivitet er i højsæde, når det kommer til produktion og automatisering. Derfor er der brug for de rigtige hjul, så både du og dine kunder kan komme hurtigt videre. Samtidig er dine produkter beregnet til at køre og blive brugt i mange timer i streg. Det betyder stor og vedvarende belastning på alle elementer – og specielt på hjulene. Derfor er dit valg af hjul ikke en bagatel, men en af de vigtigste beslutninger i udviklingsfasen.

Hos KS Gruppen kan vi vejlede dig til, hvilke hjul der passer bedst ind i din løsning, så du får de bedste hjul til din robot eller automation. Vi har oparbejdet et stort know-how omkring de udfordringer du måtte sidde med gennem de mange robot-projekter, vi gennem tiden har været med på. For slet ikke at tale om vores store ekspertise på hjul generelt. Vi vil gerne være en del af udviklingen, hvor vi kan spille ind med viden om hjulenes specifikationer, hvilken banetype der passer til de forskellige underlag mm. Og så stiller vi naturligvis vores CAD-tegninger til rådighed for dig. 

Stort standardprogram af hjul

Vi har et bredt udvalg af standardhjul, som gør genkøb let, hvis du øger produktionen. Vores ISO-certificerede hjul produceres i Tyskland, hvor vores testcenter kvalitetssikre hjulene inden de forlader fabrikken. Vi rådgiver dig gennem hele forløbet, så du ikke bare får de rigtige hjul, men også de rette betingelser for hjulene, så de yder deres bedste – hele deres levetid.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig