Lad transportmateriellet tage det tung læs

Når du arbejder med transport og logistik, oplever du mange løft i løbet af din dagligdag. Tunge ting skal flyttes, men det skal de mange små ting også. Det giver ikke kun tunge løft, men også mange gentagne løft. Og det belaster kroppen for dig og dine kolleger. Hvis du ikke passer på dig selv, kan det overbelaste din krop, give alvorlige arbejdsskader og dermed øge sygefraværet.

Men vidste du, at der faktisk er klare regler og lovgivning omkring, hvor mange kilo du må løfte rundt på? Holder du genstanden tæt ind til kroppen er det faktisk ikke mere end 20 kg, du må løfte på. Jo længere ud fra kroppen du holder det, desto mindre må det veje.

Derfor er det vigtigt at lade dine hjælpemidler gøre deres job – nemlig at hjælpe dig med at løfte og transportere. Her tænker vi bl.a. på ting som palleløftere, stablere og sækkevogne. Vi har også en innovativ nyhed; Xetto løftebordsvogn, som både er en vogn og et løftebord i én. Det innovative er, at den har et teleskopudtræk, så den kan lastes i fx en varebil. 

De rigtige hjul giver dig større effektivitet

Det er vigtigt at vælge de rigtige hjul alt efter hvilket underlag dine vogne kører på og hvor stor en belastning du kører rundt med. Anvendes de forkerte hjul, kan en vogn med belastning være næsten umulig at flytte. Den rette banetype nedsætter igangsætnings- og rullemodstand, hvilket er den kraft du skal bruge for at sætte vognen i bevægelse og derefter holde den kørende.

Ikke nok med at de rigtige hjul og vogne giver dig et bedre arbejdsmiljø, de hjælper dig også til at blive mere effektiv. Du kan pakke flere varer i en vogn end i din favn og transporten går let og hurtigt, når der er gode hjul under varerne. Det betyder, at du kan blive mere konkurrencedygtig og yde dit allerbedste – til glæde for både dig og dine kunder!

”Det er jo alt sammen meget fint, men hvad koster det?”, spørger du måske. Det kommer an på den løsning, som opfylder dine behov og ønsker bedst muligt. Vi kan dog fortælle dig, at vi altid har gode priser på vores højkvalitetsprodukter og finder altid en løsning, som du er tilfreds med.

Ergonomi til det stående arbejde

Står du mange timer ved en pakkelinje eller -bord, kan det have helbredsmæssige konsekvenser med sig. At stå på et hårdt underlag (fx et betongulv) er ekstremt hårdt for fødderne. Derudover kan det give store gener i knæ, hofte, lænd og led, hvilket kan resultere i sygefravær.

En aflastningsmåtte kan være vejen til et bedre helbred. Måtten giver et fjedrende underlag, som kan forbedre blodcirkulationen og ubevidst opfordre til små bevægelser i fødderne. Det er med til at aflast både fødder og led og resulterer i et bedre arbejdsmiljø.

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter gerne uforpligtende forbi og undersøger din konkrete sag eller problemstilling.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig