Hygiejne er alfa og omega

I fødevareindustrien er det enormt vigtigt, at hygiejnen er i top. Fødevarestyrelsen stiller store krav til udstyret der bruges samt rengøring og vedligeholdelse af disse. Det foretrukne materiale er rustfrit stål og hårdt plast, der har en glat overflade der er nem at rengøre. I nogle tilfælde skal udstyret også tåle disinficering. 

Det stiller store krav til produkterne der skal anvendes i produktionen. Der kommer vi ind i billedet, for vi har et stort sortiment af rustfrie produkter. Vi har alt fra rustfrie hjul og bordvogne til rustfrie palleløftere og løfteborde. 

En stor syrefast nyhed til branchen

Vi kan levere hjulgafler i syrefast rustfri - også kaldet AISI 316 - til de skrappeste miljøer. De syrefaste gafler er ekstremt modstandsdygtige mod aggressive rengøringsmidler, herunder også klor og lud. De overholder de skrappeste krav til korrosionsbestandighed, og så er de smurt med specialfedt, der er holdbar fra -40°C til +280°C. Den ekstra korrosionsbestandighed giver AISI 316 gaflerne en højere driftssikkerhed og reducerede vedligeholdelsesomkostninger, da hjulene holder længere tid.

Er du vild i varmen?

Arbejder du som bager, har du sikkert nogle vogne, der skal kunne klare høje temperaturer i ovnene, og har dermed krav om varmebestandige hjul. Hos KS Gruppen har vi et bredt udvalg af varmefaste hjul, der kan tåle temperaturer helt op til 260 grader og støbejernshjul, der kan tåle op til 600 grader.

Et lille tip: teflon-bøsninger gør, at hjulene ruller bedre ved de høje temperaturer.

Made in Germany

Alle vores hjul er ISO-certificerede og dermed af højeste kvalitet. De bliver fremstillet i Tyskland, hvor vi også har et testcenter, som sikrer, at hjulene lever op til kvalifikationerne og dine krav. Vi har et bredt hjulsortiment på +30.000 standardløsninger, så der er en stor chance for at vi har et hjul der matcher dine krav.

Hvis det mod forventning ikke skulle være tilfældet, kan vi også specialudvikle et hjul til netop dine kravspecifikationer. Det kommer til at ske i tæt samarbejde med os og ingeniørerne i Tyskland, for at sikre den mest optimale løsning.

Ergonomi til fødevareindustrien

Udover hjul, tilbyder vi også et udvalg af rustfrie arbejdsstole og arbejdspladsmåtter, der er særligt velegnet til fødevareindustrien og våde miljøer, der har høje hygiejnekrav. De tåler nemlig forskellige rengøringsmetoder, nogle total desinfektion.

Udover kravene til hygiejnen kan den rette ergonomiske stol eller måtte også forbedre din arbejdsstilling betydeligt. Det giver færre arbejdsskader og gener, som i sidste ende betyder mindre sygefravær og større arbejdsglæde. Det betyder også, at du kan få en totalløsning, der tilgodeser ikke kun de hygiejnemæssige krav, men også dine ergonomiske ønsker i samme løsning.

 

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig