Topprioritet: Hygiejne

Den danske fødevareindustri er blandt de førende i verden hvad angår produktion, sikkerhed og hygiejne.

I den daglige drift bruges der mange ressourcer på at opnå og overholde dette og der stilles derfor også store krav til de maskiner og andet materiel, der benyttes i driften, som skal kunne klare hårdt daglig brug, samt kunne rengøres og desinficeres.

Med vores store program af rustfrie produkter, kan vi hjælpe dig med at optimere din hverdag.

Vi leverer alt fra rustfri hjul og hjul i kunststof til rustfrie palleløftere, løfteborde og andet internt transportmateriel, så som rustfrie bordvogne og industriel, ergonomisk indretning, herunder rustfrie arbejdsstole og ergonomiske arbejdspladsmåtter.

Det er vores mål, at vi gennem stærke løsninger, styrker og udvikler vores kunders forretning.

Vi skaber mobilitet!

Hjulløsninger af højeste kvalitet Made in Germany

Hovedparten af vores hjul leveres fra vores samarbejdspartner Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co. KG i Tyskland, som er en af verdens førende producenter af hjul til alle formål.

Programmet spænder fra små lette hjul fra størrelse Ø35 mm til lettere konstruktioner og møbler, og op til super sværlasthjul med belastningsevner på 100 tons.

I vores store hjulprogram findes også kulde- og varmebestandige hjul, som klarer indsats i -60° - +600° C, samt hjul, som gennem deres materialeteknologi og optimerede udformning kan nedsætte igangsætnings- og rullemodstanden væsentligt. Monteret på elektrisk drevne vogne, betyder det faktisk at brugstiden mellem opladningerne kan øges væsentligt!

Vi vil tillade os at sige, at vi har et Blickle hjul til ethvert formål – også et der passer til netop din opgave og vi hjælper naturligvis gerne med at konfigurere en løsning, der passer til netop dit behov.

Skulle du have interesse i det, tilbyder vi også teknisk rådgivning og vejledning samt mulighed for download af 3D CAD tegninger fra vores website.

Rustfrie gafler fremstillet i AISI 316 syrefast stål

Som noget nyt kan vi også tilbyde et bredt program af hjul med gafler fremstillet i AISI 316 syrefast stål.

Disse hjul er ekstremt modstandsdygtige overfor selv de mest aggressive rengøringsmidler, herunder også klor og lud.

Ergonomi i fødevareindustrien

I en travl hverdag er det altafgørende, at du aflastes hvor det er muligt.

Udover hjul, som også kan være med til at optimere ergonomien, tilbyder vi også et udvalg af rustfrie arbejdsstole og arbejdspladsmåtter, der er særligt velegnet til fødevareindustrien og våde miljøer.

Vi vil vove den påstand, at de rigtige hjul og det rigtige ergonomiske arbejdsmateriel er med til at reducere sygefravær, samtidig med at det effektiviserer den daglige drift og skaber større arbejdsglæde.

Har du brug for mere personlig rådgivning til en konkret sag eller problemstilling, så kontakt os og aftal et uforpligtigende møde med en af vores erfarne konsulenter.

Vi er nysgerrige på din forretning og vi udfordrer gerne din nuværende løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig