Ergonomien i centrum

Der er stort fokus på ergonomi og godt arbejdsmiljø i disse år i sundhedssektoren. Hver dag transporterer du alt fra patienter til sterile redskaber op og ned ad gangene. Du foretager mange tunge løft. Og dine arbejdsstillinger er enten meget skiftende eller meget stillesiddende. Det er alt sammen hårdt for kroppen og giver større risiko for arbejdsskader og dermed højere risiko for sygefravær.

Men det hele kan afhjælpes med de rette hjælpemidler som fx elektriske miniløftere, rulleborde, aflastningsmåtter og gode arbejdsstole. De kan nemlig forebygge de mange belastninger af kroppens led og muskler, så din arbejdsplads får et bedre arbejdsmiljø og gladere medarbejdere.

Udover at hjul letter arbejdet ved at tage det tunge løft og gøre transporten lettere, så kan de også gøre igangsætningsmodstanden og rullemodstanden mindre. De to begreber dækker over den kraft, du skal bruge for at sætte vognen i gang og for at holde den kørende. Det giver bedre ergonomi, da din krop belastes mindre jo lavere modstanden er.

De rette hjul letter opgaverne

Der stilles store krav til hygiejne, vedligeholdelse af produkter og støjniveauer på fx sygehuse og hospitaler. 

For at opfylde kravene til hygiejne tilbyder vi rustfrie hjul og hjul i kunststofgafler. Derudover har vi også autoklaverbare hjul, der tåler sterilisation ved meget høje temperaturer.

Ydermere kan vi nu tilbyde hjulgafler i syrefast rustfri - også kaldet AISI 316. De er ekstremt modstandsdygtige mod aggressive rengøringsmidler, herunder også klor og lud. De overholder de skrappeste krav til korrosionsbestandighed, og de er smurt med specialfedt, der er holdbar fra -40°C til +280°C. Den ekstra korrosionsbestandighed giver AISI 316 gaflerne en højere driftssikkerhed og reducerede vedligeholdelsesomkostninger, da hjulene holder længere tid.

De rette hjul på produkterne kan også mindske støjniveauet. Fx larmer bløde hjul på et klinkegulv markant mindre. Ligeledes kan afsmitningsfrie hjul eleminere de mørke mærker på gulvene, som du ofte ser på gangene. 

Vores hjul fremstilles i Tyskland i høj kvalitet og med ISO-certificering. Til alle standardhjul kan du downloade CAD-tegninger direkte på vores hjemmeside - alt du skal bruge er et login.

Hygiejne i omklædningsrummet

I sundhedssektoren gælder hygiejnekravene hele virksomheden - herunder også omklædningsrummet. På fx sygehuse og hospitaler er der krav til omklædningsskabene, således arbejdstøj og privat tøj ikke blandes, da der er risiko for overførelse af bakterier og vira. Her tilbyder vi renttøjsskabe, parskabe og snavsetøjsskabe, så der er en klar adskillelse af tøjet.

Har du en større forespørgsel, kan vi udforme 2D og 3D tegninger af dit omklædningrum indrettet med de omklædningsskabe, omklædningsbænke og knagerækker du ønsker.

Specialdesignede vogne til sygehuse

Vi har erfaring med specialudvikling af vogne til hospitaler. Vi har bl.a. udviklet en rustfri tårnvogn til anvendelse på operationsafsnittet, hvor ønsket var at kunne tilgå alle hylderne fra alle 4 sider. Vognen er fremstillet i 100% rustfrie materialer og kan autoklaveres. Har du et ønske til en special vogn, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Hvis du har brug for mere personlig rådgivning, kommer vores kørende konsulenter meget gerne uforpligtende forbi og ser på din konkrete sag, problemstilling eller hvad du ellers gerne vil have vores besyv med på.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilbage til oversigten

Relevante løsninger til dig